Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 21 februari 2013

Prijs van Peet....

Hallo allemaal,

Voor ik met mijn berichtje begin wil ik eerst weer mijn nieuwe volgsters welkom heten, zo leuk dat jullie je aangemeld hebben en mijn blog gaan volgen, dank jullie wel.


Vandaag kreeg ik met de post de prijs die ik bij Peet (http://peetjes-freubelsite.blogspot.nl/) gewonnen had, Ik ben er helemaal superblij mee, wat bof ik toch maar weer. Ik wist dat ik een prijs had gewonnen maar niet wat en Peet hield het ook nog spannend door iets uit te gaan kiezen waarvan ze dacht dat ik leuk vond.
Nou, dat heeft ze zeker goed gedacht, ze heeft een mooie stempelset van Stampin'Up uitgezocht, Blooming with Kindness! Kijk maar eens hoe mooi deze set is...


 
Het zit handig verpakt in een dvd doos, je kunt gemakkelijk de rubberen stempels uit het totaalblad halen en als je wilt de doorzichtige folie op de achterkant doen.
 
 
Hieronder zie je dus de stempels zoals ze klaar zijn nu.
 
 
 
Eventjes geen creatie dus maar mijn mooie prijs showen;)
Momenteel ben ik heel druk met werken dus ik heb minder tijd om bij iedereen op het blog een berichtje achter te laten. Ik bekijk ze wel hoor en probeer zoveel mogelijk berichtjes achter te laten, ik weet hoe leuk het is als er gereageerd wordt op een creatie maar begrijp ook dat er veel tijd in gaat zitten. Tot snel weer....