Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 26 april 2014

Little Bundle of Joy...

Genieten jullie ook zo van deze heerlijke, 1ste Koningsdag? Wij hebben er al een lekkere fietstocht opzitten, paar terrasjes gehad, over de markten gelopen en nu weer thuis, kortom genoten, mede dankzij het geweldige zonninge weer.
Welkom Adriana, wat leuk dat je mijn volgster bent geworden, ik hoop dat je hier veel inspiratie op kunt doen en als je iets wilt weten kun je me gewoon mailen, dat geldt natuurlijk voor iedereen .
Verder ben ik best wel een beetje trots dat ik met mijn moederdagkaart 3de ben geworden bij het Scrap Cards Challenge Blog, toch heel leuk als je zo gekozen wordt!

Ik heb een hele drukke werkweek achter de rug maar het voordeel van "thuis" werken is dat ik tussendoor lekker buiten heb kunnen zitten voor een kopje koffie en mijn boterham, ik geniet dus echt wel. Tijd om te knutselen heb ik deze week helaas niet gehad maar gelukkig heb ik nog wat kaarten in geval van nood zodat ik jullie toch wat kan laten zien haha. Deze keer is het een babykaart voor een meisje geworden.


Ik heb om het hart het parelkoord van de Xenos geplakt, ik herinner me de eerste keer ik dit parelkoord gebruikte, wat vond ik het lastig om goed te laten plakken. Inmiddels gaat het prima, gewoon even goed vasthouden totdat de lijm wat droger is en dan blijft het goed zitten.


De lichtgewicht klei is ideaal om vormpjes voor op kaarten te maken, een kaart weegt toch al snel meer dan 20 gram (dus 2 postzegels) en dat moeten er geen 3 worden!Deze stempel heb ik ooit in Amerika gekocht en als ik me niet vergis is hij van Martha Stewart.


De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Magnolia afdrukje Special Moment, Delivery from Heaven
Faber Castell Aquarel kleurpotloden, 
Go Kreate Frilly Large # 2
Go Kreate Frilly Large # 6
Marianne design MD 0185
Marianne Design LR 0159
Memory Box Presious heart
Memory Box Sofia Heart
Memory Box Heart Canopy
Spellbinders S4-137


Verder nog parelkoord, parelpen, pareltjes en parelhartjes, distressinkt, cardstock, lintje, perkamentpapier en lichtgewicht klei.


Deze kaart doet mee bij: