Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 8 juni 2014

With Love..............en mijn eigen Fish Spa;)

Vandaag heb ik even een "greep" gedaan uit een paar kaarten die ik nog niet geplaatst had. Momenteel heb ik amper de tijd om lekker creatief bezig te zijn, drukke werkweek achter de rug en hoewel de schilders hier de deur uit zijn wordt er nog wel gewerkt en momenteel gewit. Mijn man is druk bezig met de (nogal grote) huiskamer, het plafond is af, nu de rest......zucht. Alles staat dus op zijn kop maar.......we hebben gisteren lekker de boel gelaten voor wat het is en zijn er samen op de fiets tussenuit gegaan, Het was vreselijk warm maar we hebben wel genoten hoor. Verder wil ik Monique van harte welkom heten, hopelijk kun je hier wat inspiratie opdoen. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat ik momenteel niet erg veel reacties achterlaat, heb vanochtend wel overal rondgekeken en heb wel her en der een reactie achtergelaten maar momenteel ontbreekt het me echt aan tijd, hopelijk voor velen herkenbaar dus begrijpelijk.

Onlangs kwam ik dit plaatje tegen op internet en heb het meteen opgeslagen, ik heb geen idee van wie het is maar vond het wel leuk. In de kleuren van het plaatje heb ik er papier bij gezocht en weer eens lekker met lichtgewicht klei gewerkt. Inmiddels heb ik al heel wat malletjes en er zijn er nog een paar in bestelling.....erg hoor haha maar ja, elke hobby kost geld toch;) 

Het lint "With Love" komt van de Wibra, het zit in een verpakking van 3 verschilldende rolletjes en kost € 1,49 voor alledrie.Hier zie je de kleine hartknoopjes, op de harten van MD geplakt, die ook knoopsgaten hebben.Op dit frame van lichtgewicht klei heb ik een roosje geplakt (ook van klei) maar eerst bewerkt met distressinkt en stickles.


Onder het lint nog wat mooi organzalint. De kaart is vrij rustig voor mijn doen maar deze was voor iemand die niet van al teveel "opsmuk" houdt. Missie geslaagd want ze vond hem mooi gelukkig.De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Internet plaatje, papier Action, Cardstock
Cheery Lynn DL 108
Go Kreate Frilly 6
Joy 6002/0057
Marianne Design CR 1271
Marianne Design 0185 Sownflake

Verder nog pareltjes, brad, lint with love van de Wibra, organza, stickles, distressinkt Vintage Photo en Spun Sugar, perkamentpapier, lichtgewicht klei voor de hartjes,het roosje en het frame.


Na de fietstocht was het heerlijk afkoelen en heb ik thuis mijn eigen "Fish Spa"........lol.
Deze kaart laat ik meedoen bij WLVCB waar alles mag zolang het maar Vintage is: