Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 6 november 2012

Welcome Baby en een tip..............

Wat heb ik veel reacties gekregen op de felicitatiekaart voor mijn dochter. Bedankt voor alle lieve felicitaties en reacties, zo heerlijk! Ik kan jullie vertellen dat ze er in ieder geval ontzettend blij mee was!

Deze keer heb ik weer een Babykaart gemaakt. Er worden nogal wat kindjes geboren van vrienden van onze dochters en kleinkinderen van onze vrienden dus ik vind het wel fijn om al iets klaar te hebben liggen. Als er dan onverwachts een te vroeg wordt geboren is mijn kaart klaar en kom ik niet onder druk te staan want dat werkt bij mij niet. Als ik een kaart MOET maken lukt het niet.............
De mal van Marianne Design, de kinderwagen, had ik al zolang liggen dat het onderhand weleens tijd werd om hem ook te gebruiken. Ik heb achter de openingen van de kap wat gaas geplakt, zo ziet het er net iets liever uit vind ik.


Aangezien ik echt niet tevreden was over de kleur van de foto heb ik het nog eens op een ander tijdstip en met een andere camera geprobeerd, dit lijkt er meer op...

Zo zie je maar wat een verschil het kan maken welk tijdstip je een foto maakt...

Gebruikte materialen:

Graphic45 Little Darlings stempel
Graphic45 Little Darlings papier
Cuttlebugmal voor de hoekjes
Cuttlebugmal voor de tekst Welcome Bebay
Marianne Design CR 1201
Marianne Design LR 0218
Xcut Do crafts Nesting Dies

Verder nog wat pareltjes, organzalint, kant, bloempareltjes en een bedeltje.

Dan heb ik nog een tip, ik vind het wel grappig en wilde dit even met jullie delen.
Tijdens het opruimen van mijn hobbyspullen (jeetje wat maak ik er altijd een bende van zeg, jullie ook?) vond ik een zakje met Woodsies. Kennen jullie ze nog? Die dunne,  houten rondjes, driehoekjes en vierkantjes waar kinderen destijds figuurtjes van legden? Ik kwam op het idee om ze als labeltje te gaan gebruiken, een lieve tekst er op stempelen, gaatje erin boren en klaar. Je kunt er een touwtje of lint doorhalen of geen gaatje erin boren maar op je kaart plakken, ook leuk.
Dit heb ik er van gemaakt maar er zijn natuurlijk vele mogelijkheden. Ik heb ze hier "kaal" gelaten zodat ik er als ik ze ga gebruiken kan aanpassen aan het inpakpapier, dus een roosje ofzo erop plakken in de kleur wat bij het inpakpapier past.

Heb je deze Woodsies niet kun je het ook op een andere manier doen. Je kent vast wel de houtjes die je krijgt als je een pot verf hebt gekocht, de roerlatjes. Ik heb van deze latjes een paar stukjes vanaf gezaagd, bestempeld, gaatje erin geboord en een houten figuurtje (wat ik eerst bewerkt had met Gesso) erop geplakt. Ook lief toch?