Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 4 mei 2014

Congrats.....kisss......en even griezelen........;)

We zitten inmiddels alweer in Mei, het is naar mijn idee zo snel gegaan, wellicht ook doordat ik de laatste tijd zoveel werk, dan is de dag zo om. Ik heb toch nog tijd kunnen maken om tussendoor een kaart te maken voor Nel die op 6 Mei jarig is, ze heeft hem inmiddels ontvangen dus kan ik hem laten zien.

Deze keer heb ik het mooie, linnenachtige papier van Papermania gebruikt, stevig en mooi van structuur. 

De harten van Marianne gebruikt en erachter heb ik heel licht rose voile geplakt, daarop ook weer de miniknoopjes bevestigd.
De banner heb ik uit zowel rose als uit geel gestanst en niet helemaal op elkaar geplakt zodat je een beetje een schaduweffect krijgt, dit beinkt met distressinkt.

Ik heb wolvilt gebruikt om de mooie bloemetjes van Magnolia Doohickey te stansen, het voelt heel zacht aan en ziet er ook heel teer uit ( het is ook erg kwetsbaar overigens dus voorzichtig uit de malletjes halen)
Gebruikte materialen:

Internet plaatje, 
Papermania Vintage notes en linnenpapier
Cottage Cutz Elegant Harvest Leaf
Die Version Congrats banner
Die Version Heart Pop Whispers
Magnolia Doohickeys Heart Swirls
Magnolie doohickeys Helleborus
Marianne Design 0187
Memory Box Party Banner (alleen de strikjes)
Memoryb Box Heart Canopy

Verder nog piepkleine hartknoopjes, pareltjes, distressinkt Vintage Photo, wolvilt, perkamentpapier, draaistempel, photoschaar Fiskars en rose voileDeze kaart laat ik meedoen bij AnMa Creatief:


Jullie zullen wel denken......even griezelen? 
Nou dat komt zo, gisteren waren er inmiddels 4 van de 5 eitjes uitgekomen van de merel die boven op de tanden van de hark (de hark hangt ondersteboven dus met de tanden omhoog) een nestje heeft gemaakt. We mogen er dicht bij komen, de merels vinden alles goed dus we kunnen het dagelijks volgen. Hier dus de eerste foto van de kale, ietwat griezelige mereltjes haha. Nog een leuk weetje, in het dorp waar ik geboren ben, in Valkenswaard, noemde men een hark in het dialect ook wel een "griezel".