Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 5 juli 2014

Congrats..................

Daar ben ik weer met iets wat meer bij mezelf ligt, ik heb zoveel plezier gehad aan het maken van deze Tagkaart, zoals de meesten wel weten is rose mijn favoriete kleur dus daar heb ik nu ook weer voor gekozen. Aangezien er bij het blog van WLVC blogspot een challenge is naar aanleiding van een foto heb ik me laten inspireren door de vele roosjes die er op die foto te zien zijn. En natuurlijk omdat er veel rosé in voorkwam:)
Het zijn best veel foto's om te laten zien dus ik hou het verder kort hier.....







Ik heb de mal Magnolia Doohicky Vintage Tag vergroot en uitgesneden uit wit kaartkarton en eenmaal op normale grootte gebruikt als kleine tag 









Ik vind het zo leuk om met lichtgewicht klei te werken, dit malletje heb ik bewerkt met de Home Deco van de Action, daarna er mini pareltjes op geplakt en daar weer met rose stickles overheen. Er wordt bij Scrapcardchallenge om glitters en bling bling gevraagd dus dat krijgen ze bij deze;)








Op de tag heb ik een klein stukje van de Heart Banner gebruikt en daarachter heb ik wat textiellint (Action) geplakt, hetzelfde wat ik ook aan de uiteinden van de tags gemaakt heb. Ook hier een bewerkt zonnetje van lichtgewicht klei. Voor de duidelijkheid, de figuurtjes komen uit malletjes dus ik heb dit niet zelf geboetseerd;)









Onder op de tag de Heart Banner in een andere kleur, beplakt met minipareltjes en met stickles bewerkt. Achter de openingen van de hartjes heb ik nog mooi kantachtig gaas geplakt maar dat is zo op de foto  niet te zien helaas.








De Congrats Banner heb ik 2 keer gestanst, een keer uit rose- en een keer uit wit kaartkarton. Deze heb ik net niet helemaal op elkaar geplakt zodat je beide kleuren ziet en daarover weer stickles.









Achter het plaatje heb ik een, uit perkamentpapier gestanst, spellbindersmal geplakt, de hartjes komen uit de heartbanner en ook die heb ik weer bewerkt met stickles. Bovenaan de tags heb ik door de gaatjes textiellint gedaan, vastgebonden met parelkoord.






Uiteindelijk is dit de Tagkaart geworden, ik kijk weer uit naar jullie reacties. 

Gebruikte materialen:
Plaatjes van internet, papier van de Action en kaartkarton
Die Versions Congrats Banner
La La Land Heart Banner
Magnolia Doohickey Heart Swirls
Magnolia Doohickey Vintage Tag
Marianne Design LR 0226
Marianne Design LR 0192
Memory Box Chesapeake Scrollwork
Spellbinders S4-304

Verder nog: parelkoord, minipareltjes,lichtrose voile,  perkamentpapier, voile, rose en witte kant, pareltjes, rose stickles, bloemetje, lichtgewicht klei voor het zonnetje en het lijstje, Home Deco Ice Blue van de Action, Dear Lizzy draaistempel, textiellint Action