Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

vrijdag 26 april 2013

Little Darlings.....


Gisteren zag ik dat ik al bijna 100 volgers heb, wat geweldig leuk. Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik aan dit blog begon er geen idee van had hoe leuk dit was maar dat zal iedereen misschien wel zo ervaren. Ik vind het heerlijk om bloggers te volgen maar geniet ook van de berichtjes die jullie hier achterlaten, word daar altijd zo vrolijk van. Ik wil dan ook Marit, Femmy, Herma en Henriëtte van harte welkom heten, fijn dat jullie mij nu ook gaan volgen, ik kom ook op jullie blog kijken en word uiteraard ook jullie volgster (bij de eerste 3 was ik dat al hihï)

Dan het kaartje, dit keer iets heel anders dan jullie van mij gewend zijn, geen rose, geen bloemetjes en niks geen tierelantijntjes! Ik had het kaartje al een tijdje liggen, het is een eenvoudig kaartje met maar 1 velletje papier wat ik op cardstock geplakt heb en toen uitgestansd met een mooie Go Kreatemal. Daarop zit enkel een plaatje met er omheen een uitgestanste mal, 2 maal het vogelkooitje uitgestansd voor een beetje schaduweffect, een stempel, een charm, wat touw en voila...dat was het!
Toch vind ik het een lief kaartje, ik verbaas me er best over want ik hou over het algemeen meer van een lekkere volle kaart. 
Uiteindelijk is dit de kaart in zijn geheel, ik vind hem door de vorm en het papier simpel maar wel lief en ben benieuwd wat jullie mening is.

 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:


Action papier
Go Kreate Large Frames Frilly # 2
Graphic 45 Little Darlings plaatje
Hampton Art Graphic 45, Little darlings stempeltekst
Memorybox  Bird Cage
Marianne Design Craftable 1239
Verder nog een charm en wat touw.

Deze kaart laat ik meedoen bij:

http://wlvc.blogspot.nl/2013/04/challenge-nr-1.html?showComment=1366965797515
Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Nou wij wel hoor, zoveel als het kon tussen het werken door. Dat is het fijne van thuis werken, als ik tussendoor vrij ben kan ik lekker naar buiten om een kopje koffie te drinken, boterham te eten of, wat natuurlijk ook moet gebeuren, even in de tuin werken. Mijn dochter heeft op haar tuintafel 2 vogelkooien staan die ze een paar jaar geleden bij de Action had gekocht. Ze heeft er planten in gezet en ik was er zo weg van dat ik dit ook graag wilde maar natuurlijk waren toen die vogelkooien niet meer te koop. Ik was dan ook blij verrast toen ik ze onlangs ergens anders tegenkwam en die mochten dus ook meteen mee naar huis hihi. Nu het weer weer mooier is werd het tijd om ze te vullen en ik heb er lieve, kleine viooltjes in gezet.


Aangezien we 2 terrassen hebben met 2 tuinsets erop heb ik op elke tafel 2 van die mooie vogelkooien gezet, lief he? Hier word ik nu echt vrolijk van (en van jullie lieve berichtjes hihi)