Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 14 augustus 2013

Christmas in August........en een verloting.....

Hallo allemaal, wat boffen we toch nog steeds met het weer he? Ik geniet er nog steeds zo van, het is zo lekker om zonder jas naar buiten te kunnen gaan. Ik zie dat ik er ook weer nieuwe volgers bij heb, welkom Hennie en Cynthia, ik hoop dat jullie met plezier hier rond kijken en inspiratie opdoen.

Deze blogpost is best lang, het bovenste gedeelte gaat over mijn kaart, dan een stukje over een andere creatie die ik gemaakt  heb en als laatste een verloting.
Wil je dus alleen de kaart zien hoef je niet verder naar beneden te scrollen.....Deze keer weer een Kerstkaart, af en toe eentje tussendoor is wel erg leuk om te doen. Ik maak gewoon waar ik op dat moment zin in heb. Ik heb de lieve digi van Mo Manning gebruikt en deze geel ingekleurd. Deze kleur gebruikt ik eigenlijk zelden maar vond het wel weer eens wat anders voor Kerst, het past nog mooi bij de goudkleur ook. 
 
Hieronder heb ik de tekststempel met bijbehorende mal van Marianne Design gebruikt.
 
 
 
 
 
Het vrolijke kindje heeft plezier in de sneeuw dus heb ik de sneeuwvlokjes extra bewerkt met een sneeuwpen
.
 
 
 
 
 
Ik had nog een vel spiegelpapier in goudkleur liggen en daar heb ik deze sterren van gestanst, ze zijn van Cheery Lynn. Dit past mooi bij het Kerstpapier waar ik ook nog wat van had, een oud blokje van het Kruidvat kwam ik nog tegen. Tja...hoezo bewaar ik alles...............lol...
 
 
 
 
Dan hieronder de kaart in zijn geheel, ik vind het een vrolijke frisse Kerstkaart geworden en ben benieuwd wat jullie er van vinden.
 
 
 
 
 
 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Papier Kruidvat en Cardstock
Cheery Lynn C 146 Snowflakes
Go Kreate Large Frame Frilly # 2
Marianne Design Collectables Col 1325, snijmallen en stempels
Marianne Design Creatables LR 0112
Memorybox Frostyville Wreath
Memorybox Frostyville Border
Mo Manning Kai in the snow=Stamp
Spellbinders Nestabilities S5-158 Decorative Elements Timeless Rectangle
 
Memorybox Snowy Breeze
Verder nog een stukje voile, parelpen goudkleur, sneeuwpen en distressinkt.
 
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
 
 
 

Dan wil ik nog iets laten zien wat ik weer zelf gemaakt heb maar ook weer niet....lol.
Ik ben sinds kort in het bezit van een borduurmachine (jaja....en ik ben er superblij mee) en oooo wat is dat toch leuk en wat zijn er veel mogelijkheden mee. Ik heb onderstaande handdoeken versierd voor mijn dochter die onlangs getrouwd is, handdoeken kun je altijd wel gebruiken en dit staat ook nog eens mooi. 
 
 
 


Dan wil ik nog eens iets gaan verloten. Ik heb nogal wat charms en vind het leuk om een paar mensen
blij te maken.
Wil jij graag ook eens kans maken op een setje charms?
Laat dit even in een berichtje weten, de enige voorwaarde is dat je volgster van mijn blog moet zijn. Het is leuk als je mijn blog op je eigen blog vermeld maar dit is geen vereiste.
Je kunt meedoen tot en met zaterdag 31 Augustus. Op zondag 1 September maak ik de winnaars bekend. Ik ga 5 setjes van 10 charms per setje verloten en de setjes bevatten in ieder geval onderstaande charms.


 
Zoals altijd ben ik weer benieuwd naar jullie reacties en wil ik iedereen bedanken die bij mijn laatste creatie een berichtje heeft achter gelaten. Wat waren het er veel en zo lief ook van jullie.