Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 17 november 2013

New Year op een KerstTag....

Het weekend is weer bijna achter de rug maar wat heb ik genoten. Een tijdje geleden hebben we een feestje/etentje gegeven voor vrienden en familie ter ere van ons 40-jarig huwelijksfeest in December en hadden we te kennen gegeven dat het een gezellige bijeenkomst zou worden maar dat we geen cadeautjes wilden ontvangen. Bijna iedereen had dit blijkbaar niet gelezen..................;)
Van een stel vrienden kregen we een weekendje aangeboden in hun mooie huis in Zeewolde en daar hebben we dit weekend dus gebruik van gemaakt. Van mijn broer en zijn vrouw hadden we een mooie bon gekregen waar we mee naar de orchideeënhoeve konden gaan in Luttelgeest en daar zijn we afgelopen zaterdag naar toe geweest.  We hebben er uren rondgelopen en genoten van een kopje koffie met appeltaart wat ook bij de bon inbegrepen zat, heerlijk hoor om zo verwend te worden. De vlindertuin was gewoonweg schitterend, wat een diversiteit aan kleuren, zo mooi. Op weg naar Zeewolde kwamen we "toevallig" door Putten en goh.............laat ik nu toch weten dat daar Gerda's Hobbyshop ergens moet zitten hihi. Wat een mooie winkel heeft ze, zo mooi en licht, natuurlijk weer wat leuke spulletjes ingeslagen;) Als we dan toch bezig zijn met een verwenweekend.......lol.

Verder wil ik gewoon iedereen die een berichtje heeft achtergelaten weer hartelijk bedanken, zo lief om die berichtjes telkens te lezen, doet me goed hoor.
Vanaf morgen kom ik weer bij jullie op de blog's kijken hoor, volgens mij heb ik veel gemist dit weekend...Ik ga vanavond vroeg naar bed, morgen gaat om 6.30uur de wekker, ik moet al vroeg bij de fysiotherapeut zijn dus ik wil wel fit zijn. Nou ja moet...., ik wil zelf altijd vroeg een afspraak dus doe het mezelf aan;)


Ditmaal een Tag/Kaart, gemaakt in de vorm van een ster, dit patroon heb ik gekregen van Lotte en vond ik erg leuk om te maken.

 Op de kersttakjes en swirl heb ik met  pontura paint kleine rode stipjes gezet zodat het besjes lijken.

De gebruikte materialen:

Plaatje van internet op canvaspapier geprint,
Papier do crafts en cardstock
Tekst van een klein dun malletje waar ik de naam niet meer van weet helaas.
Cheery Lynn Holy Corner B184
Cheery Lynn B146 Pine Branches
Cheery Lynn B148 Holy Flourishes
Joy 6002/2021 Winter wishes border
Marianne Design
Memory Box Precious Snowflakes
Memory Box Tiffany Frame
Memory Box Deer Trio


Verder nog pareltjes, distressinkt, snowpen, foam voor letters en organzalint.