Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 13 juli 2014

Fairytale and Big Day................

Hallo allemaal, allereerst wil ik Miranda en Marja welkom heten, fijn dat jullie mijn blog gevonden hebben. Ik was al volgster van het blog van Miranda maar het blog van Marja kan ik niet vinden. Heb jij ook een blog Marja? Ik zou het natuurlijk leuk vinden om dit ook te bezoeken. Het weer is echt grillig en dat is te merken, veel mensen zijn verkouden zo ook mijn man. Hij heeft het flink te pakken, hoest bijna de longen uit zijn lijf, voelt zich beroert en zweet s'nachts enorm zodat na iedere nacht  het bed verschoond moet worden, zo sneu voor hem. Nu vind ik het persoonlijk heerlijk om in een vers opgemaakt bed te liggen hoor, waan me dan een prinsesje maar dit hoeft nu ook weer niet haha. 
Hij heeft mij aangestoken en ik ben inmiddels ook flink verkouden maar  ik ben niet ziek... (nog niet dus dat hou ik zo:)) Wel jammer want we hadden dit weekend gezellig naar mijn dochter en haar man in Leeuwarden willen gaan, dat wordt dus een andere keer.

Onlangs viel bij mij deze mooie siliconen mal zomaar (ahum) in de brievenbus en ik was op slag verliefd. Ik vind lichtgewicht klei leuk om te gebruiken, er zijn ook zoooooveel mooie mallen, moest niet mogen......lol.
Maar goed, deze heb ik dus gemaakt en vond ze heel leuk om bijvoorbeeld met Kerstkaarten te gebruiken. Nu wilde ik ook nog een kaart maken voor een stel wat gaat trouwen en daar vond ik ze, met bijpassende tekst, ook wel voor geschikt.






De Fairy's heb ik met Home Deco verf van de Action geschilderd, 2 kleuren gemengd zodat ze heel lichtrose werden, het witte is er net af nu.






Jullie kennen misschien Tinkelbell wel en zij strooit altijd "Stardust" daarom kwam ik op het idee om mijn Fairy's dit ook te laten doen door middel van mini zilverkleurige steentjes op de kaart te plakken als een soort spray.







Dit plaatje vond ik op internet en was meteen wat ik zocht.








Onder de Fairy heb ik het hartje van de Memorybox mal gebruikt en heb in hartvorm de kleine zilverkleurige steentjes op geplakt.








Het plaatje van de 2 vorken met Mr. & Mrs. vond ik ook op internet.






Gebruikte materialen: 

Plaatjes van het internet, papier Action en cardstock
Dear Lizzy stempel
Go Kreate Large Frilly # 2
Marianne Design LR 0154
Marianne Design Col 1325
Memory Box Bingham Heart
Memory Box Precious Hearts
Spellbinders S5-148

Verder nog gebruikt: Home Deco (van de Action) 2 kleuren gemengd zodat het zacht rose werd, mini nagel zilversteentjes (van de Wibra) satijnlint, Siliconen malletjes gebruikt om met lichtgewichtklei de Fairy's te maken. 

Deze kaart laat ik meedoen bij: