Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 27 februari 2014

25th December, Kerst en te Koop

Dag meisjes;)
Allereerst wil ik Sophie en Tineke welkom heten. Sophie heeft een eigen blog en Tineke ken ik via het Hobbyjournaal, zij heeft een Facebookpagina Hartendiefjes waar zij haar mooie creaties laat zien.. 

Dan nu een Kerstkaart, ondanks het schitterende weer van afgelopen dagen toch de behoefte gevoeld om iets voor Kerst te maken haha, bij Yvonne kun je iedere week Kerstkaarten zien en een keer in de maand houdt zij een Challenge, ook leuk natuurlijk.
Ik heb de mooie Jubilee Circle van Memorybox gebruikt, deze is echt zo mooi. Erop een plaatje gemat met daar omheen een zilverkoord geplakt. Onder de Jubilee mal heb ik nog een Nesting Die van Xcut gedaan.

Het stempeltje heb ik uitgesneden met een oudere mal van Cuttlebug, deze zit bij het alfabet Babyface, daarop zit weer een open randje, van hetzelfde Alfabet.


Verder mijn favoriete hoekje van La La Land weer gebruikt en de Snowflakes van Cheery Lynn, hierop heb ik werkelijk piepkleine zilverkleurige pareltjes geplakt, echt een gefriemel om dit met een pincet te doen want ze waren bedoeld om op nagels te plakken.De kaart is niet echt druk maar het plaatje komt zo wel erg mooi uit.Voor de kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:

Plaatje is weer van Janet K, zij bewerkt altijd o.a. prachtige foto's en je mag de plaatjes zomaar meenemen.
Paperpad Papermania Beautiful
Cheery Lynn C 146 Snowflakes
Cuttlebugmallen, cirkels van Babyface Alfabet
La La Land Filigree Corner 
Martha Stewart Doily Lace Edge punch
Memory box Jubilee Circle
Stempel Lily of the Valley (dacht ik)
Xcut Docraft Nesting Dies

Verder heb ik nog distress inkt Iced Spruce gebruikt, kant, en zilverkoord. 

De kaart doet mee bij Yvonne 

Dan zullen jullie je afvragen wat ik te koop heb, het is de JubileeCircle van Memorybox, nee ....niet deze maar een splinternieuwe.........oeps.........dus als je interesse hebt kun je me een mailtje sturen. Hij mag voor € 10,00 weg, daar komen nog wel verzendkosten bij maar ophalen mag ook natuurlijk.