Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

vrijdag 27 september 2013

2014, Kerst/Nieuwjaarskaart...............New Year


Welkom Annie, wat leuk dat je mijn volger bent geworden (Welcome Annie, how nice of you to follow my blog, I hope you will like the things I am showing here)

Afgelopen weekend wilde ik mijn nieuwe Spellbinders eens uitproberen, ik ben er meteen weg van, wat zijn ze mooi en zo lekker fijntjes. Dat zijn de mallen van Memorybox ook, zo mooi en sierlijk, ik heb eindelijk eens de border gebruikt die hier al lang ligt te wachten tot hij eindelijk het daglicht eens mocht zien;)
Het plaatje komt weer van het internet en heb ik geprint op canvaspapier, ik ben er helemaal verslaafd aan, vind dit zo mooi.
De mal heb ik verhoogd met foam aan de achterkant zodat het iets hoger ligt en mooier uitkomt.
 
 
 
 
Hierboven zie je dan de Memorybox Border, het is een prachtige border en ik was er meteen weg van maar hij is ook erg dominant dus heb het een beetje om en om gebruikt, eigenlijk is het een hele rand vol met die "uitsteeksels"  dus (als je begrijpt wat ik bedoel haha)
 
 
Ik heb het strikje vastgezet met een zilverkleurige bloemetjes brad met daarop een mooi gekleurd pareltje maar dat is helaas op de foto niet goed te zien.
 
 
 
Dit is dan de volledige kaart, er zit voor mijn doen weinig op maar soms komen de mallen en het plaatje beter uit en dat vond ik dus in dit geval ook zo.
 


De materialen die ik gebruikt heb zijn:

Plaatje van internet op canvas geprint
Memory Box Macarena Corner
Memory Box Gabriëlla Border
Spellbinders S5-189

Verder nog pareltjes, organzalint, Cardstock, Distressinkt pumice stone, charm 2014 en brads
gebruikt.

Deze kaart laat ik meedoen bij:
http://bearlymine-challenges.blogspot.nl/
http://knutselsenkadootjes.blogspot.nl/2013/09/uitslag-challenge-hanger-challenge.html