Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 4 maart 2014

Liefs......zon, vacantie.......... voorjaarsgevoel....Wat heb ik weer genoten van jullie lieve reacties, zo leuk dat jullie dit zo trouw doen, ik weet hoeveel tijd erin gaat zitten en waardeer dit enorm. Dan wil ik mijn nieuwe volgster Aletta van harte welkom heten, leuk dat je mijn blog leuk genoeg vindt om te volgen, jouw blog heb ik inmiddels ook gevonden.
Afgelopen week was ik blij verrast toen ik las dat ik gewonnen had bij Marianne Design challengeblog met mijn labelkaart, ik krijg zo'n mooi pakket thuisgestuurd, kan bijna niet wachten haha. 
Als klap op de vuurpijl werd er ook nog een extra prijs uitgegeven bij Knutsels en Kadootjes omdat er zoveel deelnemers waren, ook hier een schitterende mallenset. Ik heb wel 3 keer gekeken of ik het wel was haha, kon het bijna niet geloven en heb de hele dag lopen te stuiteren, zo ontzettend leuk!

Hier in het Zuiden des land is het schitterend weer, het zonnetje schijnt lekker, de scholen hebben vacantie  dus we boffen. Ik had echt zin om een lentekaartje te maken. Veel vlinders en wat vogeltjes, de laatste fluiten s'morgens steeds vroeger, heerlijk om naar te luisteren en ze druk in de weer te zien.
Deze keer heb ik weer een label vergroot, deze keer van Nellie Snellen,  Xmas label maar wat ook heel goed zo te gebruiken is.
Het plaatje komt van internet, zo schattig deze twee kindjes.


Bovenaan een stukje organza met daar omheen een strik van kant, vastgezet met een brad.De originele tag van Nellie snellen, beetje fel van kleur op de foto, in het echt is alles wat zachter van kleur.


Het vogelkooitje heb ik uit Foam gestanst, zo is het dikker en komt wat mooier over, het duifje komt van een oude mal die ik nog had, naam stond er niet op helaas.Hieronder zie je de originele stansen van Nellie snellen, heb je zelf deze labels niet maar wil je toch een labelkaart maken? Mail me en ik stuur het even naar je toe.

Uiteindelijk is dit het resultaat, naar mijn idee een echte vrolijke, voorjaarskaart!
Gebruikte materialen:

Paperpad Andrea Jayne, Tulips
Plaatje van internet
All occasions dies Butterfly
Joy 6002/0251
Joy 6003/0023
Joy 6002/0298
Marianne Design LR 026
Marianne Design LR 0191
Memory Box Vintage bird cage
Nellie Snellen MFD 022
Nellie Snellen SD 023 Label Xmas

Verder nog Gesso, organza, foam, kant, pareltjes.

Deze kaart wil ik mee laten doen bij: