Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 11 februari 2014

Harten, harten en nog eens harten............

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgsters welkom heten, zo leuk dat er nog steeds mensen bij komen. Swissie, heb jij ook een blog want dan kom ik ook graag bij jou kijken.

Deze tijd rond Valentijn is echt iets voor mij,  ik hou van romantische dingen, hartjes, rose, echt genieten dus. Nu zag ik bij de Action leuke harten, ik had ze al een paar keer vast gehad maar het was net niet naar mijn zin. Gisteren kwam ik er weer en kreeg ineens het idee om er iets anders mee te doen. Wellicht is het een leuke tip voor jullie, zo nog net voor Valentijn? Je kunt het natuurlijk ook persoonlijker maken door bijvoorbeeld iets op linnenpapier te printen en hier een hartje van knippen om erin te doen.


Dit is het hartje wat ik dus bedoel, het kost € 0,89.

Hieronder zie je hoe het hartje wat erin zit er uitziet, erg simpel dus. Door het hartje (frame) op te stof te leggen kun je met een potlood de omtrek tekenen, dit past mooi in het frame dan, ik heb de stof gewoon over het bestaande hartje heen genaaid.


Een tijdje geleden had ik het idee om op stof te stempelen en daar (uiteraard hihi) hartjes van te maken. Het is er nog niet van gekomen maar dit zou je dus ook kunnen doen. Je pakt het lege hartje, dus het frame en zo kun je controleren of hetgeen wat je gestempeld hebt erin past. Dit is gewoon met Stazon gestempeld en ik denk dat het met uitwassen verdwijnt maar nog en tijdje wil ik ook weer eens wat anders dus dat is dan zo gemaakt....


Hieronder zie je de hartjes nog eens op een rij zoals ze geworden zijn, het touw kun je vervangen door kant of gewoon zo laten, net wat je leuk vindt. Ik heb er organzalint door gedaan.Ik ben benieuwd naar jullie reacties en of jullie er iets mee kunnen of niet;)
O ja, ik vergeet het bijna te vertellen, de bloemetjes die jullie hierop zien komen ook van de Action, het zijn afwrijfplaatjes en die werken ook op stof natuurlijk.


Fijne knutselweek,