Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 22 oktober 2013

Weer een Kerstkaart/Tag......Merry christmas...

Hallo allemaal, genieten jullie ook zo van dit mooie weer, hier schijnt al weer volop het zonnetje.
Je zou het nu niet zeggen dat het over een ruime 2 maanden al Kerstmis is......


Ik heb deze keer weer een tag van Magnolia Doohickeys gepakt en vergroot, hier een Tag/Kaart van gesneden en ik heb weer een lekker flink model om me op uit te leven.......lol.
Ik heb de randen eerst bewerkt met Gesso, dat heb ik ook op de houten sterretjes gedaan. 
 
 
De "Kerstballen" heb ik uitgesneden en erachter zit een dichte kerstbal van Perkament. Ik heb het geheel met Glossy Accents bewerkt maar dit is helaas niet te zien op de foto.
 
  
 
 Ik heb ooit een slinger van deze kunststof ijssterren gekocht, geen idee waar maar ze zijn licht en mooi om op een kaart te gebruiken dus heb ik er eentje vanaf geknipt en hier gebruikt.
 

 
 
 
De tekst met Merry Christmas komt van lint wat ik nog had liggen, dit heb ik op een label van Marianne Design geplakt en wat gebogen bevestigd, zo vond ik het wat speelser.
  
 
Uiteindelijk is dit de Tag/Kaart in zijn geheel geworden, flink formaat maar daar heb ik wel enveloppen voor. Degene die dit ook graag wil maken maar deze Tag niet heeft kan het patroon zo van mijn blog afhalen. Op de voorpagina heb ik wat patronen staan om mee te nemen.
 
 
 
 
 
 
 
Ik heb gebruik gemaakt van de volgende materialen:
 
Plaatje van internet, geprint op canvaspapier,
Cottage Cutz CC-BR07-009 Snowflake Border
Magnolia doohichkeys Vintage Tag
Memorybox Snowflake Bracket
Memory Box Snowflake Ornament
Spellbinders S4-356 Floral Ovals
 
 
Verder nog cardstock, gesso, distressinkt, glossy accent, bedrukt voile, houten sterretjes Xenos pareltjes, parelsterretje, charm, organza lint, kunststof ijsster,