Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 9 september 2013

Snow.....

Wat hebben we ondanks de voorspellingen toch nog een heerlijke zondag gehad zeg, we boften.
Mijn man en ik hadden namelijk een aantal familieleden, vrienden en buren uitgenodigd om samen met ons een gezellige middag/avond te hebben omdat we in December 40 jaar getrouwd zijn. In December is het altijd een drukke maand voor iedereen dus kozen wij voor September en we hoopten dat als het weer een beetje mee zou zitten we ook buiten zouden kunnen zitten. We hadden goed gegokt dus, we hadden een leuke locatie waar we ook buiten konden zitten en dat hebben we dus ook gedaan. Het was een geslaagd feest en we hebben allemaal genoten om elkaar weer eens te zien en te spreken.
Ik was nog helemaal vergeten te vertellen dat het paragliden, wat mijn man vorige week gedaan heeft, super goed was gegaan. Ik heb het goed kunnen bekijken en weet wel wat er op mijn verlanglijstje komt te staan...........wat is dat gaaf zeg!

Dan nu mijn creatie, deze keer een rechthoekkaart, normaal maak ik altijd vierkante kaarten of soms een tag maar ik zag bij iemand op een blog een mooie rechthoekkaart en wilde dit ook eens proberen. Wel lekker groot natuurlijk zodat er weer van alles op kan.


 
Ik heb lint door de sterren geregen en daarop letters geplakt.
 
 
 
 
 
Eindelijk kon ik mijn ski's mallen erbij gebruiken. De ski-stokken had ik mooi op een tag gemaakt maar toen ik de tag er achter wilde schuiven kwam ik er achter dat ik de ruimte voor de tag dichtgeplakt had.....tja..............
 
 
 
 
 
Op de plaats waar de tag zou hebben gezeten heb ik nu maar wantjes geplakt, een oud malletje van cuttlebug maar zo leuk nog, bewerkt met de snowpen en wat stickles.
 
 
 
 
 
 
Uiteindelijk is dit het resultaat geworden.
 
 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Plaatje van internet, geprint op canvaspapier
Cheery Lynn DL 137, Japanese Lace&Flourish Frame
Cuttlebug mal wantjes/mittens
Joy 6002/2021 Winter Wishes border
Joy 6002/2020 Winter Wishes
Marianne Design CR 1252
Nellie Snellen SD 023
Spellbinders Nestabilities Decorative Labels Eight