Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 29 mei 2013

Baby Boy....

OOoo... hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer? Wel erg  jammer dat het pas maandag mooi werd en niet op zondag zodat de meesten er van konden genieten. Verder wil ik jullie nog bedanken voor de leuke en lieve reacties die ik kreeg op mijn vorige creatie, zo leuk om te lezen en ik geniet er zo van ook.

Ik ben weer lekker bezig geweest, er werd bij WLVC-blog om een vintage Babykaart gevraagd en wat is er nu leuker dan een babykaart te maken? (oke een meisjesbabykaart omdat die rose mag hihi). Het werd dus een babykaart voor een jongen, die moest er ook nog komen dus aan de slag.
Ik begon met een kaart te maken van Cardstock met de mal Go Kreate Frilly # 6, dat was de basis. Uiteindelijk heb ik er een Tagkaart van gemaakt, tijdens het maken vond ik het leuk om er een label met mooie strik aan de bovenkant te maken dus zodoende, dat staat leuker bij een Tag dan bij een kaart.
 
Is het geen schattig plaatje? Ik ben volgster van het blog van Marijke van Ooijen  ( http://marijkevanooijen.blogspot.nl ) zij maakt zulke schitterende creaties en dit zag ik bij haar staan dus heb die opgeslagen en op canvaspapier uitgeprint.
 
 

Dit is dus het label met strik, als je op de foto klikt zie je hem groter en zie je dat ik het bekleed heb met een soort tule, dit is wel elastisch dus werkt gemakkelijk. Onder de strikjes van de Memorybox hartjes zie je nog net een bloemetje van perkament papier, dit papier heb ik verschillende keren op deze kaart gebruikt omdat ik het zo'n zachte uitstraling vind geven.


Ik heb 2 keer een hart geponsd met de Martha Stewart pons, een keer uit het papier en een keer uit perkamentpapier, dat heb ik met distressinkt bewerkt en eronder geplakt zodat het er net nog iets onderuit komt. Als je goed kijkt zie je hier ook nog een klein stukje crispy lint waar ik een klein hartje van heb geknipt,dit zit onder het tule strikje. De hartenrand is ook van perkamentpapier gestansd.

Dan hier de Tagkaart in zijn geheel;

 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn:
 
 
Plaatje van Marijke van Ooijen, geprint op Canvaspapier,
Accucut (Zip 'e Cuts ) Sweetheart
Do Crafts Papermania Beautiful
Cheery Lynn DL 106 Heart to Heart Doily
Cheery Lynn DL 110 Heartland America Large
Die Namics Double Scalloped Loop
Die Namics Vintage Flourisch
Go Kreate Frilly # 6
Magnolia Doohickeys Vintage Box Lacing Sugar
Martha Stewart Eyelet Heart double punch
Memorybox Baby Carriage
Memorybox Ivy Tendrils
Memorybox Precious Hearts
Memorybox San Marzano Border
 
Verder nog wat pareltjes, voile, crispy lint,tule, kant en distressinkt.
 
Deze kaart laat ik meedoen bij WLVC, daar vragen ze om een vintage Babykaart http://wlvc.blogspot.nl/2013/05/welcome-little-baby.html