Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 28 november 2013

Van Harte Beterschap...

Goedemorgen allemaal, is het bij jullie ook zulk somber weer? Hier miezert hier behoorlijk, ik moest vanochtend al vroeg weg en wilde toch graag op de fiets......nou dat heb ik geweten haha, kwam kletsnat terug. Maar goed, ik ben in ieder geval goed wakker;)
Wat fijn dat je mijn volger bent geworden Martine, welkom, ik heb jouw mooie blog inmiddels ook gevonden en ben ook je volger geworden hoor.

Vandaag een beterschapskaart voor mijn oudste dochter. Ze is sinds eergisteren ziek, het kwam langzaam opzetten maar uiteindelijk is ze behoorlijk ziek geworden, ze heeft een flinke buikgriep en blijkbaar heerst dat momenteel. Natuurlijk komt het altijd ongelegen als je ziek bent maar morgen moet ze op examen en dat valt nog te bezien of ze dat kan gaan afleggen, duimen maar dus.


 
Ik ben weer heerlijk in de weer geweest met gesso, wat is dat toch een heerlijk spul;)


Ik ben helemaal fan geworden van die lichtgewicht klei en heb inmiddels al heel wat vormen/mallen aangeschaft, hierboven zie je het lijstje van de mal van Martha Stewart.
 
 

 
Ik heb een leuke mal gevonden met allemaal verschillende poesjes, dit poesje is er een van, is het geen schatje?
 
 
 
 
 
Dit is dan het geheel, dat jongetje in een pyama vond ik wel leuk om voor een beterschapskaart te gebruiken, nu maar hopen dat ze snel opknapt.
Toen ik hieronder mijn lijstje met gebruikte materialen ging invullen zag ik dat ik wel veel van Memory box gebruikt had, dus nee.....ik heb hier geen aandelen van hihi.
 
 
Ik heb de volgende materialen gebruikt:
 
 Plaatje van paintbox poppets. verder cardstock, papier action 
Go Kreate Frilly # 6
Memory box Marietta Buckle
Memory box Lisette Buckle
Memory box Corner Box
Memory box Fremont Crest
Spellbinders S4-356 Floral Ovals.
Tekststempel is dacht ik van Marianne Design.
 
 
Verder nog gebruikt: nageldecoratiepareltjes, gesso en voile en heb zelf het lijstje en het poesje gemaakt van lichtgewicht klei..
 
Deze kaart laat ik mee doen bij het challengeblog van Ge We hobby waar een beterschapskaart wordt gevraagd: