Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 19 januari 2013

Een lila kaart............voorjaarsgevoel!

Hallo allemaal,

Wendy en Afra van harte welkom op mijn blog en bedankt dat jullie mijn volgers zijn geworden, hopelijk vinden jullie hier inspiratie en voorbeelden om er zelf iets mee te kunnen doen.

De laatste tijd zie ik zoveel paarse en lila kaarten dat ik ook eens ben gaan kijken wat ik nog aan papier had liggen. Ik heb de neiging, zoals de meeste wel weten, om rose te gebruiken omdat dat nu eenmaal mijn favoriete kleur is. Toen ik deze kaart af  had was ik heel verrast en vind de kleur toch wel erg mooi.  Tijdens het maken van deze kaart heb ik regelmatig wat anders onder handen genomen zoals even een was wegstrijken,  stofzuigen etc, en tijdens deze bezigheden was ik dan aan het bedenken hoe ik verder moest, hebben jullie dat ook of maken jullie een kaart in een keer af?

Dit is het dan geworden:

 
 
De kaart heeft een tag van Magnolia doohickeys die je erin steekt, hier zie je een stukje van de kaart zonder tag maar met de mooie hartenrand.
 
Deze tag is echt een van mijn favorieten, ik vind deze zo lief. Op het hart heb ik met een stempel, ook in de vorm van een hart, gestempeld en dit met embossingpoeder bestooid zodat het een mooi, vol effect geeft. De tag heeft nog geen tekst, ik heb nog geen bestemming voor deze kaart dus kan het toepassen als ik het nodig heb.
 
Dit is dan de kaart zoals hij in zijn geheel eruit ziet met de tag erin.
 
 
 
 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Faerie Poppets van Christine Haworth (plaatje)
Martha Stewart Deep Edge punc Heartbreak
Cheery Lynn B 178 Flourish Leaf Strip
Magnolia Doohickey So Wrapped Lovely Tag
Spellbinders Nestabilities S5-148 Decorative Labels Eight
Die Namics Layered Heart Border
Memory Box Precious Hearts
Memory Box Pipp Butterfly
Albian Crafts embossingpoeder Clear Matt
Posta inkt paars,
Papieren doily, stempel, kant, organzalint, pareltjes en parelhartjes.
Kant, organzalint, stempel,posta paarse inkt,