Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 28 juli 2014

Congrats..................

Om te beginnen wil ik eerst mijn 4 (!!) nieuwe volgsters welkom heten, Rachelle, Scrapping4fun, Enitnaj (Jantine?) en Annette, ik hoop dat ik jullie kan inspireren en ik kom uiteraard ook jullie blog bezoeken. Dat van Enitnaj heb ik echter niet kunnen vinden...graag je site als je die hebt.

Mijn man is weer helemaal beter en ik, die alleen maar hoefde te hoesten, mankeer ook niets meer, lang leve de gezondheid! Ik heb tot nu toe genoten van het (soms te) warme weer en tussen het werken door heerlijk regelmatig buiten gezeten (soms heerlijk in ons zwembad(je) om af te koelen en af en toe een afdrukje ingekleurd. 
Daardoor ben ik veel minder op mijn blog geweest als voorheen, heb ook minder reacties achtergelaten maar ik denk dat in deze vacantieperiode iedereen dat wel heeft en dit begrijpt. 

Dit afdrukje vind ik zo lief en aangezien ik een malletje heb om van lichtgewicht klei deze aardbeien te maken en de mal van Magnolia Doohickey heb om een aardbeistans te gebruiken was het idee al snel geboren;)
Eigenlijk is het best een rustige kaart/label geworden, ik heb gewerkt met kleuren die ik niet vaak gebruik maar die wel helemaal passen bij dit thema namelijk: Aardbeien.

De banner Congrats heb ik zowel uit wit- als uit rood karton gestanst zodat het net iets meer effect krijgt en je nog wat rode schaduw ziet.De aardbeien vond ik zo leuk, ze zijn heel gedetailleerd en ik heb ze verder niet gekleurd, vond ze zo al mooi genoeg om te gebruiken.


Uiteindelijk is dit de Aardbeienkaart/label geworden, weer eens een ander model;)
Gebruikte materialen:

Afdrukje Mo Manning,gekleurd met Faber Castell aquarelpotloden
Cardstock en linnenpapier
Cuttlebug Embossingfolder
Die Versions Congrats banner
Magnolia doohickey Strawberry vergroot en gebruikt voor de kaart
Memory box Party banner, alleen de strikjes gebruikt

Verder nog organzalint, kant, rood-wit lint, pareltjes,siliconemal voor aardbeien te maken van lichtgewicht klei, charm.

Mocht je dit model ook graag een keer willen maken maar heb je de aardbeienmal niet,  stuur me dan gerust een mailtje zodat ik het model naar je toe kan sturen via de mail.