Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 19 februari 2014

Hugs & Kisses..............


Hallo allemaal en  welkom Tineke, ik volg jouw blog al een hele tijd en geniet van de mooie creaties die jij maakt, leuk dat je ook mijn volgster bent geworden.
Verder nog leuk nieuws, ik zag zojuist dat ik derde ben geworden bij Kaartjes Inspiratie Challenges met deze kaart: http://tierelantijntjes.blogspot.nl/2014/02/sending-happy-thoughts-your-way-and.html

Ik wilde graag meedoen met de vorige Labelkaart bij de Challenge bij Marianne Design maar had de regeltjes niet goed gelezen. Uiteraard werd ik hierop gewezen en terecht verwijderd.  Aangezien ik deze tag toch wel heel erg mooi vind ben ik opnieuw begonnen, helaas was ook deze niet correct haha, hoe blonT kun je zijn (sorry blonde dames) dit is dus mijn 3de poging en of hij mee mag doen of niet, ik plaats hem gewoon......lol.
Anita Corsten heeft me alles geduldig uitgelegd, hopelijk heeft ze niet meer bloggers zoals ik want dat kost haar nogal wat tijd anders. Nu heb ik dus soortgelijke tagkaart weer gemaakt, dit is ook van een label van MD wat ik vergroot heb, daarna uit cardstock heb gemaakt en bewerkt. Het labeltje zit er ook nog op originele grootte op, verder nog de mooie snowflake doily gebruikt die ik ook prachtig vind om zo te gebruiken, de harten die iedereen wel kent en zo nog wat spulletjes .Gelukkig heb ik altijd veel plezier van het kaarten maken, het brengt mij ontspanning als ik op mijn kamer in mijn eigen "domein" met geurkaarsje en een gezellig muziekje op zit te freubelen. De paperpad van de Action is groot en nog lang niet op dus..........weer een keer met dit  papier iets gemaakt.


/
De mal van MD heb ik gehalveerd en als "zakje" gebruikt om de labels in te stoppen, ik heb hem met foam verhoogd zodat ze er gemakkelijk in kunnen.

De mooie harten van MD, wie kent ze nu niet, ze blijven mooi, eronder zie je nog net een klein stukje lichtrose voile.De woorden "Hugs & Kisses" komen van een oude Cuttlebugmal.De strik en het vogelkooitje heb ik met een brad bevestigd en het vogeltje komt ook uit de paperpad. Het vogelkooitje heb ik van foam gemaakt, het is zo wat dikker en komt mooier over.Uiteindelijk is dit de Labelkaart geworden:De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Paperpad Action, cardstock,
Marianne Design Nostalgia plaatje 
Labelkaart Marianne Design LR 0154, uitvergroot en van cardstock gemaakt.
Cuttlebug Harten
Cuttlebug Tekst
Joy 6002/0057
Marianne Design LR 0326
Marianne Design LR 0159
Marianne Design LR 0154
Marianne Design LR 0236
Marianne Design LR 0159
Marianne Design LR 0273
Marianne Design CR 1241
Marianne Design LR 0185 
Marianne Design open hoekje op label
Martha Stewart Lace Heart Edge punch
Memory Box Vintage Bird Cage
Nellie snellen MFD 022

Verder nog ministeentjes, kant, foam, brad en rose voile.

Ik laat mijn kaart meedoen bij: