Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 13 oktober 2013

Let it Snow....Let it Snow................

Nou, sneeuwen doet het nog net niet hier maar regenen volop...bleeehh..........Maar.....wel weer heerlijk om met een gezellig kaarsje en muziekje binnen te zitten.
Natuurlijk wil ik eerst weer mijn nieuwe volgster welkom heten: Pauline, how nice of you to follow my Blog, I hope you will find some inspiration here, welcome.


Deze keer weer een Kerstkaart, ik heb de prachtige mal van Memory Box, de Frostyvill Wreath weer gebruikt, zo fijntjes en ik heb hem in het wit en bruin gestansd en opgeplakt. Deze mal past ook zo mooi met  de Frostyvill Border. (Nee, ik ben geen verkoper van dit merk, krijg ook geen korting maar gewoon heel enthousiast over deze mallen haha)


Verder wil ik nog iedereen hartelijk bedankt voor alle berichtjes die jullie achtergelaten hebben, wat waren het er veel. ik had niet verwacht dat er toch zoveel mensen dat bling bling mooi zouden vinden haha, dank jullie wel allemaal, ik weet hoeveel tijd erin gaat zitten om wat te schrijven maar vind dit erg lief van jullie. Ik doe ook altijd mijn best om zoveel mogelijk berichtjes achter te laten, soms lukt dit, soms niet, maar bekijken doe ik het in ieder geval wel. 
Het plaatje is van Nellie Snellen, Nellie's Choice.
 
 
 
 
 
 
Het label met bijbehorende tekst is een collectable van Marianne Design.
 

 
 
 
 
Het Hert is een afdruk van een (oudere) stempel die ik bewerkt heb met meerdere kleuren inkt en daarna met embossingpoeder en dat geeft een mooi effect. Ik weet helaas het merk van deze stempel niet, in het begin deed ik alle stempels in een map zonder erbij te vermelden van welk merk het was, tegenwoordig bewaar ik de merknamen. Ik gok van Viva Decor maar weet dit dus niet zeker.
 
 
 
 
 
 
 
Ik heb de volgende materialen gebruikt:
 
 
Plaatje Nellie snellen=Nellie's Choice
Paperpad Papermania Home for Christmas
Marianne Design Labels&Stamps Col 1325
Memory Box Frostyvill Border
Memory Box Frostyvill Wreath
X cut Do Craft Nesting dies 
 
 
Verder nog cardstock, houten ijssterren van de Xenos bewerkt met Gesso, Hempcord, ribbelkarton, embossingpoeder, stanzon inkt green forest
 
 
Zo, straks toch maar even de regenjas aan en met de paraplue naar buiten, even een lekkere boswandeling maken en daarna......mischien wel lekker aan de warme chocolade....