Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 24 februari 2014

Happy B-Day..........

Het weekend zit er weer op maar wat was het weer heerlijk. Na een drukke week was het zo fijn om te kunnen ontspannen, zeker nu het zulk mooi weer was. Hebben jullie ook allemaal zo kunnen genieten van de zon? Ik ben er echt aan toe hoor haha, voor mij hoeft die winter niet meer, ik ben er klaar mee;)
Mijn man is hier in huis het kantoor aan het witten dus we zijn vandaag alleen maar gaan wandelen, de rest van de dag heeft hij geschilderd en ik heb lekker in huis rond gerommeld, de was gedaan, planten verzorgd, hier en daar wat opruimen en natuurlijk heerlijk gefreubeld.
Het is weer een romantische kaart geworden maar redelijk rustig. Ik kreeg net voor het weekend mijn mal van La La Land binnen, de vlaggen met Happy B-day, mooi zijn ze he?
Het plaatje komt van Janet K. zij heeft een prachtige website en maakt zulke mooi dingen, klik op haar naam en je komt op haar site. Ik "pak" regelmatig plaatjes van haar site en het is dan wel zo leuk om haar even te vernoemen (bedankt Janet).Ik had nog prachtig kant wat ik hier gebruikt heb, mijn voorraad kant en lint is behoorlijk groot ( in Mexico nog 28 meter gekocht hihi) dus ik grijp eigenlijk nooit mis, ik bewaar ook wel veel hoor want we kunnen natuurlijk alles gebruiken....lol.\

Hier zie je het kant wat beter, evenals de mooie border van Cheery Lynn, zo'n mooie rand waar ik nog wat pareltjes op heb geplakt.
Het organzastrikje heb ik met een brad vastgezet, het lint wat bewerkt met de heattool en een hart charm eraan bevestigd, daar bovenop een parel geplakt. De brad was nl een simpele knop en zo ziet het er ineens leuker uit en kan ik mijn mindere mooie spullen toch gebruiken.

De hartenmal van Cheery Lynn is toch wel een van mijn favoriete mallen, ik ben gewoon weg van alles wat een hartje heeft en deze zijn gewoon  lief toch? Ik heb er een hartje van perkamentpapier op geplakt, daarover een hartje van cardstock en daarop weer een minipareltje.


Hier zie je dan de vlaggenstok met vlaggen die ik pas nieuw heb, erachter heb ik licht papier geplakt zodat je de tekst beter ziet.
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Janet K, plaatje
Paperpad  Rosa dotje, Old Cotton Basic, Cardstock,
Cheery Lynn Dancing Doily Lace Border
Cheery Lynn DL 106 Heart tot Heart Doily dies
Go Kreate Large Frilly # 2
La La Land 8063 Birthday Flag
Spellbinders Nestabilities S4-301 Labels Sixteen

Verder nog kant, minipareltjes, organzalint, perkamentpapier en een brad.

Mijn kaart doet mee bij:Zo, na zo'n heerlijk weekend kan ik weer aan de slag en begin weer met frisse zin, ik kan er weer tegen!