Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 7 april 2014

Tiny Blessings...............

Lieve allemaal, er zijn weer zoveel leuke challenges waar ik eigenlijk aan mee wilde doen maar ik had ook zoveel zin om een babykaartje te maken dat het dit toch geworden is.
Het plaatje van deze kaart heb ik al eens eerder gebruikt dacht ik, ik heb het van internet gehaald dus kan ik jullie niet vertellen van wie het is maar het lijkt er wel een van Bessy Pease Guttman, als dit niet zo is hoor ik het graag van jullie. Meestal print ik wat plaatjes uit en als ze dan even terzijde worden gelegd weet ik naderhand niet meer van wie ze waren. Een enkele keer kom ik op het idee om de naam achterop het plaatje te zetten......lol.

Babykaarten zijn zo leuk om te maken, lieve kleurtjes en schattige details erbij, heerlijk om hier mee bezig te zijn.Ik heb een oudere Cuttlebug mal waar verschillende woordjes op staan, deze, Tiny Blessings, zijn er ook van. En een Blessing is het zeker want het blijft toch een groot wonder om een kindje te krijgen.


De rammelaar heb ik uit spiegelkarton gestanst en daarop heb ik een klein eendje van lichtgewicht klei geplakt omdat het anders in dit geval door mijn papierkeuze te kaal zou zijn. 


De vlaggenlijn van La La Land is een van mijn favoriete mallen, achteraf gezien was het misschien nog leuker geweest om er perkamentpapier of kant achter te plakken maar daar dacht ik later pas aan;)Van lichtgewicht klei heb ik ook deze 2 voetjes gemaakt, wat zijn ze lief hé?
Dit is het uiteindelijk geworden. Onder het uitgestanste papier waar de tekst opzit heb ik nog wat........(?) geplakt, ik kan helaas niet meer op de naam komen maar je kunt het onder andere bij een tuincentrum kopen.


Mijn gebruikte materialen:

Plaatje van internet, cardstock,
Foreverfriend New Arrival paperpad,
Cuttlebug tekst Tiny Blessings
Go Kreate Frilly large 2
La La Land LL 8026
La La Land Heart Doily
Marianne Design LR 307
Marianne Design Col 1325
Spellbinders S4-379


Verder nog pareltjes, parelhartjes, distress inkt Vintage Photo, kant, lint en lichtgewicht klei.