Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

vrijdag 22 februari 2013

Smile....

Hallo allemaal en welkom nieuwe volgsters,  ik blijf dat zo leuk vinden.
Uiteraard probeer ik ook op jullie blogs te komen kijken en een berichtje achter te laten, wel zo leuk toch?

Dit kaartje had ik nog liggen, ik weet niet of jullie dat ook weleens hebben dat je het dan nog niet meteen op je Blog zet?
Deze had ik een tijdje terug gemaakt, ik had de smaak te pakken en had een paar kaarten achter elkaar afgemaakt. Soms heb je dat, nu ik het deze week druk heb gehad met werken en andere dingen kwam het knutselen een beetje in het gedrang dus maar even iets tevoorschijn gehaald hihi.
Mijn mannetje is de bovenste verdieping c.q.zolder aan het witten en schilderen en uiteindelijk gaat hij ook laminaat leggen. Dit is een hele klus want het is een flinke oppervlakte. Dit weekend gaan we dus niet echt weg en heb ik weer wat tijd om lekker te freubelen. Wellicht ga ik zondag heel eventjes naar de beurs van Nellie snellen, altijd leuk.
Genoeg gekletst, nu dus mijn kaart, een mannenkaart!Deze kaart heb ik gemaakt zonder gebruik te maken van dure mallen of iets. Gewoon plaatjes van het internet gehaald en uitgeprint en uitgesneden/geknipt.

Ik heb plaatjes van allerlei fototoestellen gezocht, zelf had ik nog een stempel van een fototoestel dus die kon er gemakkelijk bij.


De filmstrip heb ik zelf gemaakt van een sheet wat ik bedrukt heb via de printer, daarna heb ik deze uitgesneden. Ik heb dit met een laserprinter geprint, heb een plaatje van een fotorolletje/filmstrip gezocht en deze afgedrukt. (ik weet niet of je dit ook met een gewone printer kunt printen).
Dit is hem dus in zijn geheel en zoals jullie kunnen lezen en zien hoeft dit niet veel geld te kosten, behalve wat touw en een charm heeft het me alleen wat papier, inkt en lijm gekost, ook weleens heerlijk toch?

Mijn kaart laat ik meedoen bij:

http://crealing.blogspot.nl/2013/02/crealing-challenge-10.html


.