Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 2 juni 2013

Tommy eats all his porridge from his little pink bowl with hopes that his wish will be granted.....Hallo lieve medeblogsters, wat een heerlijk weer hebben we he? We hebben er al een lekkere fietstocht opzitten en hebben zelfs lekker buiten op een terrasje gezeten, zalig!
Ook ben ik best wel een beetjes trots (beetje veel hihi) dat ik met een kaart van mij in de top 3 ben gekomen bij Hobbyhome, altijd fijn om eens gekozen te worden toch?
Ik wil mijn nieuwe volgsters welkom heten en hoop dat jullie hier inspiratie kunnen opdoen, natuurlijk kun je me altijd mailen als je iets wilt weten.
Zoals de meeste van jullie misschien wel weten is Plony voor de 2de keer oma geworden van een gezonde kleinzoon. Ik heb voor Plony en haar man Arie een kaart gemaakt om ze te feliciteren met hun kleinkind en heb het uiteraard in de vintagestijl gehouden. Inmiddels hebben ze de kaart ontvangen en kan ik hem hier laten zien.


 
Ik wilde er 2 tags insteken met op de ene Opa en op de andere Oma gestempeld maar je zult altijd zien als je snel moet zijn dat je dit niet kunt vinden (hoezo chaos met mijn stempels hihi). Ik heb er dus maar wat anders opgestempeld wat ook wel leuk is.

 
Terwijl ik de kaart in aan het pakken was zag ik dat het pareltje op het strikje niet helemaal in het midden zat dus dat heb ik nog snel even verholpen. Eenmaal terug van de brievenbus ging ik mijn foto's op de pc zetten en zag ik dat het op de foto nog scheef staat, tja, ik wilde de kaart perse voor 17.00uur op de bus hebben zodat hij nog mee kon dus geen tijd meer om nieuwe foto's te maken. De charm is van een fopspeentje, ook al zo lief. De hartenrand heb ik weer dubbel uitgestansd en de ene rand in het geel en de andere in het blauw. Deze heb ik op elkaar geplakt maar net niet helemaal precies zodat je een klein beetje schaduweffect krijgt.

 
 
Dit is dan de kaart in zijn geheel geworden.
 
 
 
 


Het plaatje is van Bessie Pease Gutmann en heet: Tommy eats al his porridge from his little pink bowl with hopes that his wish will be granted...
Ik heb deze op Canvaspapier uitgeprint.

Voor deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:

Joy Crafts-Noor 6002-0147
Memory Box San Marzano border
Memory Box Honeysuckle Vine
Nellie snellen MFD 020
Spellbinders S5-083 Antique Frame and accents
Verder papier van een babyblokje, geen naam, pareltjes, organzalint, kant, lint en distressinkt.

Ik wil deze kaart nog op de valreep mee laten doen bij WLVC-Blog,
http://wlvc.blogspot.nl/p/lopende-challenge.html
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.nl/2013/05/simon-saysanything-goes_29.html