Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 9 april 2013

Liefs...

 
Hallo allemaal,
 
Vanochtend scheen het zonnetje zo lekker hier en ik MOEST er even uit. Met een jas aan (geen handschoenen of sjaal)  en de zonnebril op ging ik lekker op de fiets naar het dorp. Toen ik uit de winkel kwam was de zon weg en miezerde het.....wat een tegenvaller zeg. Gelukkig heb ik afgelopen zondag lekker genoten en ben veel buiten geweest dus dat pakken ze me niet meer af.......lol. Maar voor het komende weekend beloven ze mooi weer en jullie weten het...belofte maakt schuld hihi!
 
 
 
Ik heb weer eens een plaatje van het internet "geplukt"en op canvaspapier afgedrukt. De plaatjes van Bessie Pease Guttmann blijven zo ontzettend lief, binnenkort komt er vast nog een andere kaart op mijn blog waar ik ook een plaatje van haar heb gebruikt.
 
 
 
 
 
Dit hoekje zag ik bij Joke Terstege en vond ik zo mooi dus vroeg aan haar van welk merk dit was. Ik zet hem op mijn verlanglijstje zei ik maar kon niet wachten en heb hem diezelfde dag nog besteld hihi. Toch stoort het me dat het hoekje niet helemaal in de punt van het hoekje van de kaart uitkomt of ben ik nu te pietluttig?
 
 
Dit schattige stansje is eigenlijk voor een Camee op te plakken of te embossen, ik vond het ook lief om het als ondergrond voor een tekststempeltje te gebruiken.
 
 
 
Dit is dan uiteindelijk de kaart in zijn geheel, de hartjes border heb ik uit zowel wit als lichtblauw gestansd en net niet helemaal precies op elkaar geplakt zodat je een beetje een schaduweffect krijgt.
 
 
 
 
Ik lees uiteraard weer heel graag jullie reacties, dat maakt mijn dag weer goed!
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van: 
 
Bessie Peage Guttman, geprint op Canvaspapier
Action papier en ander papier
Magnolia Doohickeys Cute Corner
Magnolia Doohickeys Valentine 2012 Sweet Crazy Love
Magnolia Doohickeys Prince & Princess Heart Flower lace
Nellie Snellen MFD 014
Cameo Dies CAD 004 Jumbo Vintage
Memory Box Twirled Heart Border
Joy 6002/0057
Pareltjes,parelhartjes,wonddoekje, lint, tekst-stempeltje zonder merknaam, papieren doily,Xenos houten hartjes en organza
 
 
Deze kaart laat ik meedoen bij: