Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 14 mei 2013

40 jaar getrouwd..............en een foutje.bedankt hihi...

 
 
 
Oef.........ik zie dat ik een fout gemaakt heb en niet zo zuinig ook. Nu maar hopen dat de persoon voor wie deze kaart is het niet gezien heeft.
Ik ging nog even kijken of er nieuwe creaties waren gemaakt en toen zag ik dat ik mijn bericht al geplaatst had in plaats van klaar te zetten en te plaatsen als ze de kaart ontvangen is.
Nou ja, om het er nu weer af te halen vind ik ook jammer want ik heb lekker al wat leuke reacties hihi. Ik wil natuurlijk ook mijn nieuwe volgers welkom heten en hoop dat jullie hier leuke dingen tegenkomen, uiteraard kom ik ook bij jullie kijken. 
 
 
Zoals sommigen van jullie misschien wel weten heb ik ook een profiel op Hobbyjournaal onder de naam masseuse. Nu heb ik daar ook verschillende lieve hobbymaatjes en een ervan is Liesbeth. Zij en haar man zijn vandaag dinsdag de 14de Mei 40 jaar getrouwd en daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Ik moet er eerlijk bij vertellen dat ik er pas vandaag achter kwam, dus op de dag zelf.....schaam......dus meteen een kaartje gaan maken want ik wilde natuurlijk wel een kaartje sturen, dan maar te laat. Als het goed is krijgt ze hem morgen.
Verder wil ik jullie er nog even op wijzen dat de candy er Zondag uitgaat, jullie hebben nog tot en met zaterdag de tijd om mee te doen dus. Gewoon even een berichtje achterlaten en mijn candy op je blog linken, een paar berichtjes hieronder kun je het lezen. Succes allemaal.
 
Dan de kaart:
Ik heb een mooie stempel van Flonz, die druk je gewoon af in de kleur die je wilt en hoef je verder niet in te kleuren en heeft een mooie vintage uitstraling.
 
 
 
Ik vind het leuk om zelf een pin te maken, ik kan er dan zelf van maken wat ik wil en de lengte, kleur kraaltjes etc. bepalen. Ik had op een dun ijzerdraadje nog wat minikraaltjes gedaan en dat ook erbij gestoken. Er achter zit een hart van perkament papier en ervoor een kleiner hart van perkamentpapier.
 
 De tag heb ik ook uit perkamentpapier gestansd en door de embossingmal met hartjes gehaald, de binnenkant uit rose papier gestansd en dat er in geplakt, het geeft een hele lieve en zachte uitstraling.
 
 
De roosjes heb ik bewerkt met disstressinkt Spun Sugar, eronder (helaas niet te zien op de foto)
zit een ijzeren plat bloemetje, daaronder een gehaakt bloemetje en daaronder weer uitgestanste malletjes van memory box.
De cijfers 40 heb ik van het Alfabet Babyface
 
 
 
 
Dit is dan de kaart in zijn geheel, als ondergrond nog een rondje gemaakt van kant, daarop een parelstrikje en daaraan een charm in de vorm van een hartje.
Achter de stempel heb ik een stukje voile gebruikt, weer eens iets anders dan wondgaas en heel fijntjes.
 
 
 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Papier wat ik nog had liggen (MD of Eline's Huis?)
Perkamentpapier
Die Namics Fancy Flourisch
Cuttlebug Embossingfolder
Magnolia Doohickeys So Wrapped Tilda Lace
Marianne Design LR 0159
Marianne Design CR 1239
Memorybox Lisette Buckle
Memorybox San Marzano border, alleen 1 hart gebruikt
Memorybox Marietta Buckle
Flonz stamp
 
Charm, papieren roosjes, ijzeren bloemetjes, parelstrikje, gehaakte bloemetjes, parelpin, lint, kant, band waarvan ik de naam niet weer en een stukje voile
 
 
 
Deze kaart laat ik meedoen bij AnMaCreatief waar ze een brad, charm of iets van ijzer willen zien.