Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 26 juni 2014

Liefs........at the Sea....

En daar ben ik weer.......het is al even geleden dat ik weer wat nieuws geplaatst heb en ik vond het wel tijd worden:) Helaas kom ik er nog weinig toe om kaarten te maken maar heel af en toe heb ik een half uurtje over en ben ik weer bezig. Ik ga proberen om weer jullie blogs te bezoeken, ik heb jullie schandalig verwaarloosd alhoewel ik wel af en toe weer leuke kaarten gezien heb hoor. Het "berichtjes" achterlaten doe ik dus zeker binnenkort weer, ik weet dat ik gelukkig niet de enige ben die tijd te kort heeft en jullie dit wel begrijpen. Verder wil ik Ellen van harte welkom heten, heb jij ook een Blog want dan kan ik ook eens komen kijken, ik kon het namelijk niet vinden.


Deze tagkaart had ik dus nog liggen, lang leve de voorraad haha, Aangezien ik ergens gezien had dat er een challenge was met het thema Strand heb ik deze gekozen, nu nog even zoeken waar het was:)

Ik had me dus uitgeleefd en weer een tag vergroot en uitgesneden, Deze keer weer de tag van Nellie Snellen, een van mijn (vele) favoriete mallen.
De embossing enamel is ook overvloedig aanwezig, ook op het lichtgewicht lijstje en op het afdrukje van het stempeltje wat er in zit, heeft een beetje "zand" effect en dat vond ik hier nu precies bij passen.Ik had nog een mooie charm van een zeepaardje, ik heb al heel wat duiken gemaakt en ontzettende mooie dingen gezien maar een zeepaardje heb ik helaas nog nooit gezien, die staat nog op mijn verlanglijstje dus;)
De border van Memory Box, Big Splash,  heb ik uit perkamentpapier gestanst zodat hij niet te aanwezig is maar net dat beetje meer geeft (ik lijk wel iemand van de reclame haha) 
Kijk de dolfijntjes eens springen.......lol..
De mal van Joy vind ik ook erg mooi om te gebruiken, hieronder op een tag maar het kan ook leuk aan de binnen- of achterkant van je kaart natuurlijk.
Een tijdje geleden de lieve snijmalletjes van All occasions dies gekocht, deze zijn zo mooi en bestaan uit zeepaardje, dolfijntje, anker en zeester.


Toevallig had ik ook van Viva stempeltjes met zeesterren en schelpjes dus die heb ik ook gebruikt.


Dan een flesje wat ik bij de Wibra gekocht heb, gevuld met mini schelpjes van ons Noordzeestrand en anijszand, mooi fijn zand.
Gebruikte materiaal:

Action papier en cardstock, 
plaatje internet
All occasions dies
Joy 6002/0298
Marianne Design CR 1202
Nellie snellen SD 023 Xmas label
Stampedous Aged Ivory Embossing Enamel
Viva Stempels At the sea

Verder nog Gesso, organzalint, touw, schelpjes en anijszand in flesje, charm, voile en lichtgewicht klei lijstje.