Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 31 december 2012

Sent with Love

Alweer de laatste dag van 2012. Naarmate je ouder wordt gaat het steeds sneller lijkt het wel, hebben jullie dat gevoel ook?

Wat betreft mijn kaart, ik zou weleens een mannenkaart gaan maken. Voorzien van mooie, nieuwe mannenstempels en mallen zou ik weleens wat moois maken. Ik had nog een mal van een auto, raderwieltjes, de Eifeltoren, nou, echte "mannendingen" toch?
Daar zat ik dan, stansjes uitgedraaid, papier uitgezocht en  bestempeld, mannencharms gezocht en..........het lukte niet!
Uiteindelijk bleek dat de Eifeltoren en de auto ook wel voor een vrouwenkaart gebruikt konden worden hihi,  dus dat is het tenslotte ook geworden.....
Die mannenkaart houden jullie tegoed, de spulletjes ervoor liggen klaar, nu nog de inspiratie om er iets van te maken......zucht.De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Plaatje is van internet gehaald,
Magnolia Doohickeys Vintage Daisies
Marianne Design LR 0198
Marianne Design LR 0159
Die Namics Eiffel Tower
Memory Box Corner Box
Memory Box Fremont Crest
Crealies border hart
Roosjes en pareltjes.

Rest mij nog om jullie allemaal te bedanken voor de lieve berichtjes die jullie steeds achterlaten, het geeft me elke keer weer een warm gevoel om die te lezen.
Verder wens ik jullie allemaal een hele fijne Jaarwisseling en een heerlijk, gelukkig, liefdevol en vooral gezond 2013, Proost!