Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 28 april 2014

December 25th.................

Hallo " blogvriendinnen", het weekend is weer (veel te snel) voorbij maar ik heb het fijn gehad hoor, wat wil je ook met dit fantastische weer van de laatste tijd. Zondag lekker thuis in huis wat gerommeld, een "niets moet alles mag" dag, zalig, lekker in de tuin gezeten en het is dan zo leuk om de vogeltjes zo druk bezig te zien. We hebben een nestje koolmeesjes, elke dag piepen de jongen iets harder dus ik ben benieuwd wanneer ze uit gaan vliegen. Dan zit er nog een duif met 2 eitjes in een zeer slordig nestjes in de Turkse Hazelaar en een merel heeft een nest gemaakt op een hark die met de tanden omhoog hangt/staat, ze heeft 5 eitjes! De kikkers zitten er al wel maar ze kwaken nog niet echt, ik vind dit overigens nooit erg maar mijn man slaapt dan met oordopjes in haha.Verder zie ik dat ik 2 nieuwe volgsters heb, ontzettend leuk, welkom Grietje en Anneke, ik ga straks even kijken of jullie ook een blog hebben.

Deze week doe ik weer mee bij "Yvonne's 52 weeks of Christmas ChallengeBlog".
Het is een challenge waar alles mag behalve vierkant, nou dat is voor mij beslist geen straf en ik wist al meteen dat ik een tag ging maken, die maak ik het allerliefste. 
Ik had nog mooi papier van Maja en daar zijn ook de plaatjes en de postcard van.  Tijdens mijn vacantie afgelopen Januari heb ik bij Michaels (o.a.) een houten stempel gekocht, December 25th. Omdat de Kerst voorbij was hadden ze er een aantal in de opruiming, ik kon hem voor slechts $ 1,00 kopen en heb hem nu gebruikt. Deze heb ik met Stazoninkt gestempeld en embossingpoeder erover heen gedaan wat helaas op de foto niet zichtbaar is maar in het echt natuurlijk wel;)
Onderstaand Labeltje is van Nellie Snellen, je kunt het grote onderste label ook gewoon gebruiken omdat daar niets van Kerst opstaat, handig toch?
Dit kleine minitagje is van Hobbyidee, het kleine Kerstboompje heb ik in een andere kleur terug erin geplakt.Vaak zie ik stikrandjes op kaarten en ondanks dat ik dit zo mooi vind denk ik er meestal te laat aan. Bij deze mal zitten de gaatjes als het ware al voorgeprikt en dat was de reden dat ik er ook aan dacht. Ik heb het met gewoon naaigaren een beetje losjes met de hand gestikt zodat het wat nonchalant overkomt.Uiteindelijk is dit de Tag geworden, lekker vol met van alles en nog wat. Weer eentje klaar....


De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Maja Design Vintage Frost Basics, de plaatjes en postcard zijn hier ook van, cardstock
Cheery Lynn B148
Hobbyidee Kersttag klein
Marianne Design LR 0112
Memory Box Precious Snowflakes
Nellie snellen Shapedies SD 023 Xmas label
Spellbinders S5-189
Whimsy Holly and Berries dies

Verder nog zilverkleurige "pareltjes", organza, lint met tekst, naaigaren, distressinkt vintage photo, stazon inkt Timber Brown, stempel Craft Smart en Martha Stewart Hope, Faith and Love, het randje met een onbekende randpons gemaakt, mal van Martha Stewart voor lichtgewicht klei ster en nog wat 
 embossing poeder Albion Crafts clear matt.

Deze tag doet mee bij: