Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 18 mei 2013

nog een paar uurtjes....................

 
Hallo allemaal,
 
 
Jullie hebben nog enkele uurtjes om aan de candy deel te nemen  dus laat een berichtje achter als je nog mee wilt doen en zet mijn site op je blog met de candy. Een paar berichtjes naar beneden scrollen en je ziet de candy.
 
Verder heb ik voor jullie geen nieuwe kaart maar eens iets heel anders.
Ik vind het superleuk om vogeltjes in de tuin te hebben of andere dieren zoals egeltjes, vlinders etc. Nu had ik een tijd geleden een pindakaaspothouder gekocht en daar werd goed gebruik van gemaakt. Nu wonen wij aan de rand van het dorp met achter onze woning de weilanden en er komen ook hele grote vogels zoals roeken, kraaien etc. Jullie raden het al, die lusten ook pindakaas. Een grote pot is binnen 3 dagen leeg, wel een beetje teveel van het goed hihi dus ik besloot om zelf iets te maken met een wat groter afdakje zodat de grote vogels er niet zo goed bijkunnen. De kleintjes vliegen er gewoon in, geen probleem. Ik ben dus op een andere manier creatief geweest en vond dit ook leuk om te doen. Het dak heb ik bekleed met een soort rubber wat ook gebruikt wordt als vijverfolie. Hieruit heb ik 4 poesjes geponsd en opgeplakt, helaas ging de pons daardoor wel stuk dus niet proberen hoor hihi. 
 
 
 
Mijn man had vorig jaar een bijenblok gemaakt en opgehangen en ook dat wordt bewoond, hij hangt uiteraard niet direct bij de ingang van onze woning, zo dol ben ik er ook weer niet op hihi.
 
Dan wil ik nog alle nieuwe volgers hartelijk welkom heten en natuurlijk ook iedereen die mee doet aan de challenge succes!
Morgen, gedurende de dag maak ik hier de winaar/winnares bekend.