Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 18 mei 2013

nog een paar uurtjes....................

 
Hallo allemaal,
 
 
Jullie hebben nog enkele uurtjes om aan de candy deel te nemen  dus laat een berichtje achter als je nog mee wilt doen en zet mijn site op je blog met de candy. Een paar berichtjes naar beneden scrollen en je ziet de candy.
 
Verder heb ik voor jullie geen nieuwe kaart maar eens iets heel anders.
Ik vind het superleuk om vogeltjes in de tuin te hebben of andere dieren zoals egeltjes, vlinders etc. Nu had ik een tijd geleden een pindakaaspothouder gekocht en daar werd goed gebruik van gemaakt. Nu wonen wij aan de rand van het dorp met achter onze woning de weilanden en er komen ook hele grote vogels zoals roeken, kraaien etc. Jullie raden het al, die lusten ook pindakaas. Een grote pot is binnen 3 dagen leeg, wel een beetje teveel van het goed hihi dus ik besloot om zelf iets te maken met een wat groter afdakje zodat de grote vogels er niet zo goed bijkunnen. De kleintjes vliegen er gewoon in, geen probleem. Ik ben dus op een andere manier creatief geweest en vond dit ook leuk om te doen. Het dak heb ik bekleed met een soort rubber wat ook gebruikt wordt als vijverfolie. Hieruit heb ik 4 poesjes geponsd en opgeplakt, helaas ging de pons daardoor wel stuk dus niet proberen hoor hihi. 
 
 
 
Mijn man had vorig jaar een bijenblok gemaakt en opgehangen en ook dat wordt bewoond, hij hangt uiteraard niet direct bij de ingang van onze woning, zo dol ben ik er ook weer niet op hihi.
 
Dan wil ik nog alle nieuwe volgers hartelijk welkom heten en natuurlijk ook iedereen die mee doet aan de challenge succes!
Morgen, gedurende de dag maak ik hier de winaar/winnares bekend.
 


 
 

7 opmerkingen:

 1. wat heb je dat mooi gemaakt,de vogels zijn gek op pindakaas hier in de tuin is het ook altijd een groot succes.

  Groetjes Corrie  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt Hanny...zo gezellig, al die vogels op bezoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk vogelhuisje Nancy...gezellig is dat het al die kleine ijverige vogeltjes ...hier hangen 15 nestkastjes en vele ervan zijn bewoond....momenteel zitten er al een aantal met jongen...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig hoor, dieren in je tuin. Wij hebben een vijver, er komen heel veel vogels badderen, we hebben padden, kikkers, salamanders en nog meer diertjes die zich bij een vijver op hun gemak voelen.
  Die bijen zou ik niet waarderen hoor in mijn tuin, ik vind het knap dat jij daar geen moeite mee hebt haha.

  Groetjes en een fijn pinksterweekend,
  Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb je mooi gemaakt Hanny, de vogeltjes lusten er wel pap van..een genot voor het oog. Zelfs de bijtjes vind ik leuk, ieder zijn meug. Wist je dat er ook vriendelijke bijensoorten bestaan, echt waar.

  Fijne pinksterdagen en pak morgen het zonnetje mee het is maar voor even.

  Lv groet, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi verhaal Hanny en wat lief dat je dan toch iets freubelt voor de kleine vogeltjes en dat zo de grotere iets brutaler er even niet bij kunnen! En ja, je hebt vast wel gemerkt dat ik even niet trouw op blogs was en daardoor had ik je lieve verhaal over moederdag ook helemaal gemist! Super hoor om dat te krijgen, ik zou er ook ontroerd van raken!

  Lieve groetjes, Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, da's zéker leuk, dieren in de tuin! Bij ons huizen er ook nogal wat, we zien regelmatig vleermuisjes, hebben nu een hele egelfamilie in de tuin en natuurlijk allerlei vogeltjes (zelfs een bonte specht met z'n lachebek ;-) Gaaf vogelhuisje voor ze, ze zullen zich welkom voelen! Groetjes, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter:

Beste allemaal,
Ik vind het heel leuk dat je op mijn blog komt en hoop dat je hier inspiratie uit kunt halen. Je mag je me altijd mailen als je vragen hebt of iets wilt weten.

Thank you for visiting my blog, if you have any questions, please e-mail me..