Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 2 juli 2014

Life at the Beach..................

Yes, de gordijnen hangen en je hoort nu in ieder geval geen echo meer hier in huis haha. Op de overgordijnen moeten we nog even wachten maar het is nu al een stuk gezelliger. De tuin schiet ook goed op dus het komt er weer mooi allemaal uit te zien. Tussen het werken door natuurlijk ook lekker even genieten van het fantastische weer, wat is het toch lekker, terwijl ik dit nu tik zit mijn man met een vriend buiten in de tuin te schaken, zo fijn dat dit kan.
Ik heb weer een strandkaart om te laten zien maar deze heb ik  een stuk rustiger gehouden. Het achtergrondpapier had ik nog liggen, ik heb geen idee wat wie het is maar het plaatje past er zo leuk bij en op de achtergrond zie je de branding van de zee mooi doorlopen.







 De cirkel met de hand met een dubbele draad losjes doorgestikt zodat het wat "losser" is.








De flipflops zijn zo schattig, ik heb ze zachtrose geverfd met Home Deco van de Action.







 De snorkel, het masker en de zwemvliezen heb ik ook van lichtgewicht klei gemaakt en ook geverfd met Home Deco verf van de Action




Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, ik ben alweer met een volgende creatie bezig, lekker rose met glitter;)

Gebruikte materialen:

Plaatje van het internet, cardstock en designpapier?
Die Versions DVCC 001
Spellbinders S4 304
Sue wilson Creative Expressions


Verder nog lichtgewicht klei gebruikt voor de flipflops en de zwemvliezen, masker en snorkel, bewerkt met Home Deco van de Action, schelpjes van zowel de Noordzee als van de zee in Barcelona, fijn anijszand, perkamentpapier.