Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

vrijdag 8 maart 2013

Opa en Oma................

Nee...........wij worden geen opa en oma hoor maar ik had dit kaartje wel nodig voor iemand anders.
Ik wil eerst nog even Corrie welkom heten, gezellig dat je me volgt.

Dit kaartje is voor mijn doen vrij "kaal" en ondanks dat vind ik het toch best mooi. Ik heb een lief plaatje gebruikt en een prachtige craftable met een lint en strik erop en vond het zo voldoende zodat het plaatje alle aandacht kreeg. Het plaatje heb ik een keer van het internet gehaald en uitgeprint. Ik weet dus helaas niet van wie dit is. Het kaartje is gemaakt van simpel wit papier, daarover heb ik perkamentpapier ge-embossed (eeuuhhh....schrijf je dit zo??) en er op geplakt, dit geeft een heel zacht effect wat helaas niet zo duidelijk op de foto te zien is.

Voorlopig zullen jullie me even niet meer met een nieuwe creatie zien maar dat heeft een fijne reden. Mijn man en ik zijn in December van dit jaar al 40 jaar getrouwd, wat een tijd he? Nu wilden we dit toch wel vieren en gaan we met onze 3 dochters en hun partners lekker  2 weekjes er tussenuit. Maart kwam ons allemaal het beste uit en och, je kunt het maar alvast gehad hebben....lol.
Ik moet dus even verstek laten gaan om jullie mooie blogs te bezoeken en een berichtje achter te laten maar ik beloof bij terugkomst iedereen weer te bezoeken, zo leuk.
Tot snel allemaal, ik zal jullie missen!

Het woord Opa & Oma heb ik uit foam gestansd, ik had eerst een stempel met kleinkind gebruikt maar dat was niet helemaal naar mijn zin.

Hieronder dan de kaart zoals hij eruit ziet. Ik ben niet tevreden over hoe die parelketting er op zit, wellicht heeft iemand van jullie een tip hoe ik die er mooi recht er op kan plakken dus ik hou me aanbevolen. Ik moet wel zeggen dat als ik hem op de foto zie wel heel erg krom vind en in het echt minder hihi. Dan zie ik ook steeds als ik mijn foto's geplaatst heb een zwarte rand, bah, dat ziet er niet mooi uit, heeft iemand daar een oplossing voor? Ik probeer af en toe weleens wat te veranderen maar sinds ik een keer al mijn volgers kwijt ben geweest ben ik voorzichtiger geworden, vandaar mijn vraag aan jullie. O ja, mijn volgers heb ik gelukkig terug, nu heb ik zelfs de blogs die ik zelf volg er 2 of misschien wel 3 keer opstaan;) 
 
 
 
 
 
Mijn gebruikte materialen:
 
Plaatje van het internet
Cuttlebug Babyface alfabet
Marianne Design Craftable CR 1239
Cheery Lynn B 161
Perkamentpapier
Embossingfolder Cuttlebug
Verder nog foam, parelsnoer, organzalint, satijnband en een charm.