Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 12 januari 2013

Van Harte.........mijn eerste Magnolia....

Afgelopen week toen het zo grauw en grijs was heb ik ijverig zitten te kleuren en heb een vrolijke Magnolia stempel ingekleurd. Ik heb weleens Teddy Bo ingekleurd maar dit is toch weer iets heel anders, zeker met de haren valt het niet mee om er iets fatsoenlijks van te maken hihi. Maar..........als je maar veel oefent komt het vast een keer goed toch?
Het is zo'n lief plaatje en met die bloemetjes ziet het er echt zomers uit, weer eens iets anders dan de winterkaarten. Ik vond dit gewoon leuk om tussendoor te maken, had net mijn nieuwe mallen ontvangen en die wilde ik graag uitproberen natuurlijk.De harten die je in de linkerhoek zit zijn van een Martha Stewart pons, de Deep Edge Scroll Heart. Ik heb eerst een rand geponsd en toen de harten eruit geknipt en deze opgeplakt met daarachter het strikje van mijn nieuwe Memorybox Mallen Precious Hearts, schattig toch?
.
Het zig zag randje wat je onder op de kaart ziet is niet echt van een mal maar van het tussenstuk van de nieuwe mal van Die Namics Layered Heart Border. Dit is een dichte en een open hartenborder en het tussenstuk is een zigzag, grappig toch? Zo heb ik uiteindelijk nog een border extra.
 
Dit is de kaart in zijn geheel geworden:
 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Action Papier
Magnolia Stempel
Faber Castell Aquarel kleurpotloden
Martha Stewart Deep Edge Scroll Heart
Nellie snellen Hart MFD 022
Memory Box Butterfly Pippi
Memory Box Precious Hearts
Spellbinders Classic Scalloped Heart S4-137
ten slotte nog wat pareltjes geplakt en wat stempeltjes gezet (weet helaas geen merk)
 
Ik wil deze kaart graag mee laten doen bij the Dutch Magnoliachickies, dat kan nog net dus doe ik dat nog even op de valreep.