Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 3 april 2013

I'm here for you......

Zijn jullie de Paasdagen goed doorgekomen? Wij hebben ons wel vermaakt en zijn hoofdzakelijk thuisgebleven. Mijn man is nog steeds op de bovenste verdieping aan het klussen maar het schiet inmiddels lekker op. Het wordt echt mooi en naar mijn zin dus nog even volhouden. Zaterdag was ik lekker gaan winkelen en na afloop zijn we samen bij mijn oudste dochter gaan eten, heerlijk verwend dus. Zondag, 1ste Paasdag heb ik wat in huis gerommeld (tja, dat moet ook gebeuren, de kaboutertjes komen hier niet) en maandag, 2de Paasdag ben ik lekker gaan freubelen waarvan dit het resultaat is.

Ik volg Maranda al een tijdje en zie dat ze nu mijn volgster is geworden, wat leuk, welkom.
Hoe fijn is het om nieuwe volgers te krijgen, zoiets geeft je voldoening en uiteraard kom ik ook bij jullie kijken en reacties achterlaten want ik weet zelf hoe fijn dit is om de lieve berichtjes te lezen.

Vandaag heb ik een kaart met hoofdzakelijk de kleuren groen en wit (wit is geen kleur zeggen sommigen). De tekst "I'm here for you" komt van de stempels van Stampin Up, Blooming with Kindness, een prijs die ik onlangs bij Peet heb gewonnen, hoe leuk is dat? Deze kaart is voor een vriendin van mij die een moeilijke tijd doormaakt, ze spreekt ook alleen maar Engels dus die stempel kwam goed van pas.

De nieuwe Craftables vind ik toch zo mooi, ik heb weleens zelf randjes geponsd en aan de binnenkant van een vierkante uitgestanste mal beplakt maar dit is wel zo handig en ziet er zo lief uit.

 
Deze piepkleine en flinterdunne metalen libelle vond ik mooi bij de metalen hoekjes en de pareltjes kleuren, ik heb hem met een klein steekje aan het organzalint vastgemaakt en een pareltje erop geplakt.

 
 
 
 
De tag van Yvonne collection is zo fijntjes, je moet hem voorzichtig uit de mal halen anders scheurt het dunne randje. Met een achterkant van een afwijkende kleur komt het extra goed uit.

.
 
 
 
 
Tenslotte dan de kaart in zijn geheel met achter de ronde mal ruimte voor de tag.
 
 
 
 
 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
 
Do Crafts Papermania
Marianne Design Victorian Vintage
Stampin Up, Blooming with Kindness stempel
Yvonne Creations collection Love CDD 10007 Flower Frame
Marianne Design Craftable CR 1239
Martha Stewart Doily Lace edge punch
Verder nog Dew Drop Brillliance inkt, organzalint, pareltjes, metalen hoekjes en metalen libelle, roosjes en stickles.
 
 
Deze kaart laat ik meedoen bij: