Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 30 maart 2014

Believe.....Merry Christmas

Hebben jullie ook allemaal genoten van het zonovergoten weekend?
Nou ik wel hoor, ik heb een topweekend gehad. Afgelopen zaterdag ben ik naar de beurs in Venray geweest en heb weer de nodige leuke spulletjes aangeschaft, ik heb nog met Marijn van Hobbyactief gesproken en met Hennie van Kreatrends, die herkende mij meteen terwijl ze me nog maar 1 keer gezien had, knap hoor;)
Vervolgens heb ik de motor uit de garage gehaald en ben ik lekker gaan toeren, de eerste rit van het jaar zit er weer op, heerlijk genoten hoor. Vandaag zijn we zowat de hele dag buiten geweest, eerst lekker gaan fietsen ( jaja, ik heb inmiddels een andere fiets aangeschaft, gelukkig dat ik dat zomaar kon hoor) en vanmiddag vierden vrienden van ons beiden hun 60 jarige verjaardag en dat werd gevierd met allerlei lekkere hapjes en eten en drinken. We hebben tot vanavond 20.00 uur buiten in de tuin gezeten, en dat in eind Maart, zalig toch? Op de terugweg moest ik stoppen voor moeder eend met haar 10 jongen die achter haar aan dribbelden en de weg over staken, dit is wel erg vroeg in het jaar of vergis ik me nu?

Verder wil ik Diny welkom heten, heb jij ook een blog want ik kon het niet vinden?

Ik heb weer een kerstkaart gemaakt, toch wel leuk om er af en toe eens een tussendoor te maken en er is weer een challenge bij Yvonne dus een extra reden om er een te maken toch?

Ik heb een plaatje van het internet gehaald, op de kaart moest een kerstman staan dus hier is hij dan;)Onder strikje van kant hangt een zilverkoordje met daaraan twee belletjes (Action) Daarachter zie je nog net de Antique Lamp Post van Memory box.De kerstbomen had ik eerst versierd door er met stickles "slingers" op te maken, eigenlijk vond ik dat niet zo'n succes maar mijn eigen onhandigheid maakte het weer in orde haha. Terwijl ik bezig was met iets anders ging ik met mijn hand over de kerstbomen en daardoor werd de "slinger"er half afgeveegd. Ik heb toen een doekje gepakt en alledrie de bomen bewerkt met het doekje zodat ze gewoon lekker glitteren en geen slingers meer hebben;) Veel mooier uiteindelijk.Dit lieve labeltje is zo fijntjes, ik heb het uit donkerblauw cardstock gesneden en vervolgens op wit linnenpapier de tekst gestempeld. (Geen idee van wie deze stempel ook al weer was)

Wederom een tekst mal van Die Versions gebruikt, ik vind ze echt zo leuk om te gebruiken.

De materialen die ik gebruikt heb:

Paperpad Joy Winter, cardstock
Plaatje van internet
Cheery Lynn Tea Party Doily
Cheery Lynn  DL140
Die Versions Believe
Marianne Design LR0136
Memory Box Label
Memory Box  Antique Lamp post
Spellbinders S5-148

Verder nog zilverkoord, belletjes Action, stickles, kant, distress Vintage Photo

Deze kaart laat ik meedoen bij Yvonne: