Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 26 januari 2014

Beterschap....

Wat een welkomstberichtjes na mijn vacantie, zo leuk om dit weer allemaal te lezen, het lijkt wel of jullie me gemist hebben.....lol.
Inmiddels ben ik al bij veel dames geweest om op hun blog te bekijken wat ik allemaal gemist heb maar nog niet bij iedereen, nog even wat geduld met me hebben want ooo wat zijn jullie toch creatief bezig geweest! Vanochtend wilde ik eigenlijk gaan knutselen en toen kwam er visite, ook gezellig, zo meteen gaan we op ziekenbezoek naar mijn schoonzusje die (uiteindelijk nu pas) aan haar rug geopereerd is en dan lekker naar onze oudste dochter gaan eten.

Nou, ik zit vol energie en inspiratie en denk je dat het me lukte om een leuke beterschapskaart voor een man te maken? Niet echt dus, ik had leuke materialen klaarliggen, mooi plaatje van een Uil, touw, noem maar op maar het werd niets. Dit gaat dus in de bak ( ja echt) met onafgemaakte kaarten tot ik weer een ingeving krijg en het wel lukt. 
Ik heb nu een soort Cas beterschapskaart gemaakt en heb deze papier-besparend gemaakt. Normaal snij ik de mallen uit, plak deze op een ondergrond maar nu heb ik het eens anders gedaan. Je neemt een paar stukken papier die goed bij elkaar passen en 2 verschillende papieren stans je een vorm. De vorm die eruit komt plak je in de andere vorm die je gestansd hebt, hij valt er dus in en niet er op.
Zo kun je dus 2 kaarten maken en niet teveel papier gebruiken, dat is nog eens Cas haha;)
Hopelijk heb ik het een beetje duidelijk uitgelegd anders zie je het wel aan de kaarten die ik gemaakt heb denk ik. Mijn schoonzoon is van de week aan zijn schouder geopereerd en moet nu 5 maanden revalideren dus een kaartje is wel op zijn plaats. 
Hieronder zie je hoe hij er in zijn geheel uitziet.
 
 
 
 
Zoals je nu misschien beter kunt zien is heb ik de vormen verwisseld en in het gestanste papier gelijmd. 
Bovenstaande kaart heb ik naar mijn schoonzoon gestuurd, de andere is voor de voorraad.
 

Paperpad Studio Light, cardstock
Go Kreate Large Frilly 2
Memory Box Arboscello Tree
Memory Box Pastry Label