Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 25 december 2013

Love makes a Family en een Blogpauze....

Lieve hobbymaatjes, de Kerstdagen zijn begonnen en hopelijk kan iedereen genieten van een paar fijne dagen. Het zijn dagen om lekker meer tijd door te brengen met je familie, voor zover dit mogelijk is. Zoals jullie misschien nog herinneren heb ik een tijd geleden een kaart gemaakt van een hele oude foto van de oma van mijn man met haar zoontjes. Ik vond toen ook deze foto, een foto waarop mijn moeder met haar broers en zussen staat. Zij staat in het midden,  maar ....wat niet te zien is, is dat zij daar op een kistje staat.....mijn moeder was slechts 1.48cm dus jullie begrijpen wel dat ze anders niet veel boven haar jongere zusjes uitgestoken had hihi. Van de 8 kinderen leven er nog 3 zusjes en voor hen heb ik deze kaart gemaakt. Juist in deze dagen wordt vaak aan de familie gedacht en vandaar mijn keuze.
 
Dan nog even een "ahum" mededeling haha, ik hou even een blogpauze, ik ben er over een klein maandje weer om met frisse zin en energie weer fijn jullie blogs te bezoeken en te zien wat ik allemaal voor moois gemist heb. Ik wens iedereen een hele fijne Jaarwisseling en hoop dat het voor iedereen een fijn, gelukkig, vreedzaam en vooral gezond 2014 gaat worden! 
 
Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de mooie Kerstkaarten en Kerstwensen en vooral ook de lieve berichtjes die jullie steeds achterlaten, ik vind dit zo lief, dank jullie wel. 
Ik werk graag met perkamentpapier omdat het zo'n zachte uitstraling geeft en niet overheersend aanwezig is. De bovenste mal heb ik op foamblokjes geplakt zodat het een beetje het effect van een lijstje krijgt. De doily die je achter het lijstje ziet uitkomen heb ik gestansd van een koffiefilter, dit geeft ook een heel zacht effect maar kan niet echt veel buiten de kaart uitsteken omdat het papier daar te zacht voor is.
 
 
 
 
 
 Een mooi ornamentje met daarop een parelbloemetje en een minuscuul pareltje.... De foto heb ik afgedrukt op rose papier, helaas is het allemaal niet goed te zien maar daardoor is het geen echte zwart wit foto geworden maar ook dit is zacht van kleur.
 

 
De mooie tags van Magnolia met een mooie tekst gestempeld. Ik weet niet welk merk stempels dit is, het is een vel stempels met alles over family, ooit in Amerika gekocht en ik vind het erg mooi.
 
 
 

 
Dit is dan het eindresultaat, ik vind hem wel lief, jullie?
 
 
 
 
Hieronder nog even alle drie de kaarten die ik gemaakt heb, ze zijn bijna hetzelfde, met het enige verschil dat ze ieder een ander "frame" hebben. Onder het hartje heb ik een zelfde stukje rose kant gedaan als wat op de kaart zit, ook dit is wat verhoogd.
 
 
 
 
Mijn gebruikte materialen:
 
papier van de Action, oud blokje, cardstock, perkamentpapier, koffiefilter
Cheery Lynn DL 108, Kiwi Doily
Die Namics Vintage Flourish
Go Kreate Frilly 2
Joy 6003/0005 Floral flourishes
Magnolia Doohickeys Floral Tabs
Martha Stewart Deep Double Edge punch Scroll Heart, alleen een hartje gebruikt
Memory Box Valencia Border
Memory Box Corner Bow
Spellbinders S5-158 Timeless Rectangles
 
Rose en cremekleurige kant, pareltjes, distressinkt, metalen ornamentje,