Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 10 april 2014

For you...........

Lieve allemaal, we zitten alweer ruim halverwege de week, wat gaat het toch snel. Ik had dit schattig plaatje al een tijdje liggen en was er in mijn hoofd al mee bezig dus ben ik lekker op mijn hobbykamer gaan zitten en heb me weer eens heerlijk uitgeleefd. Ik heb lekker met gesso zitten te kliederen, disstres inkt en met frantage, dus straks eerst maar weer eens alles opruimen.  Verder wil ik Jacomijn van harte welkom heten, ik hoop dat je hier wat ideetjes kunt opdoen. Dan had ik nog een mannenkaart gemaakt waar ik door alle haast vergeten ben een foto van te maken. Het was een kaart voor mijn schoonzoon die zijn Master heeft gehaald dus toen ik dat hoorde moest die kaart diezelfde dag nog op de post en daardoor is het er niet van gekomen.
Wie weet kan ik er nog een foto van maken als we er naar toe gaan, dan hebben jullie nog wat tegoed;)Deze mal van Cheery Lynn is al best "oud" maar tot mijn schande moet ik bekennen dat ik hem nog maar weinig gebruikt heb. Voor dit plaatje zocht ik iets wat het een beetje diepte zou geven en door het lijstje dubbel te stansen en daaronder het plaatje te plakken kreeg ik dit effect. De ovale mal heb ik uit linnen parelmoerpapier gestanst en bewerkt met frantage.
Ik heb de kleine hartjes weer gebruikt uit het grote hart, ik vind ze toch zo lief. Achter de hartjes het papier van Docraft Papermania Beautiful geplakt, bewerkt met disstress inkt, gesso en frantage.

Uit een blokje van de Action had ik dit rozenpapier nog, wat bewerkt met Gesso zodat het wat lichter van kleur werd en het papier achter het lijstje van lichtgewicht klei komt daar ook vandaan.
Ik heb het poesje ook van lichtgewicht klei gemaakt, lief hè?Verder nog wat lint en kant en een paar stukjes van dat kant/lint waar pareltjes opzitten (ben alweer de naam kwijt) met nog wat zacht gekleurde kraaltjes eraan.In de hoek heb ik een paar "spijltjes" van de Marianne Designmal geplakt, vond ze wel zo grappig in 2 kleuren, deze heb ik ook met frantage bewerkt.De materialen zijn van:

Paperpad Docraft Papermania Beautiful
Plaatje komt van internet
Cheery Lynn DL 153
Go Kreate large frilly # 6
Marianne Design LR 0299
Marianne Design CR 1271
Memorybox Quinn Floourish

Verder nog cardstock, parelmoer linnenpapier, papier Action, Gesso, Disstress inkt vintage photo, pareltjes en hartje, parelpen rose, houten hartje Xenos, organzalint, kant, kraaltjes, Stampedous frantage shabby Ivory, lichtgewicht klei voor poesje en lijstje.


Deze kaart laat ik meedoen bij: