Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 25 november 2013

Little Miracle, Baby Tag

Hallo "blogsisters"...........(denk niet dat er blogbrothers zijn op dit gebied??)
Hebben jullie allemaal genoten van het weekend en zijn jullie weer goed uitgerust?
Ik wel hoor, het was weer genieten alhoewel het weer niet echt meezat. Gisteren hadden we plannen om op de fiets naar een tuincentrum te gaan, ik had een bon voor 40% korting op een artikel en aangezien ik die scentchips zo lekker vind ruiken wilde ik die gaan kopen. We hadden dan meteen een mooi doel. We waren ongeveer 3 kilometer onderweg toen het steeds harder ging regenen dus zijn we omgedraaid, droge kleren aan getrokken en met de auto op pad. Nog even naar de mensen waar we 2 maanden geleden onze fietsband mochten plakken, ik had een leuke zeepketting met gastendoekje gemaakt en vond het leuk om ze te verrassen hiermee en dat is gelukt.
Bij het tuincentrum werden we zelf verrast met een bon om bij de bakker die er ook stond met een kraampje 2 gratis grote speculaasbrokken op te halen, hoe leuk is dit! Helemaal blij, met scentchips ging ik weer naar huis en natuurlijk scheen toen de zon volop. Maar....mijn zondag kon niet meer stuk, lekker zitten te freubelen met een beker warme chocolademelk en een stuk spculaasbrok mmmm.
 
Dit keer heb ik weer eens een tag gebruikt, ik heb hem vergroot en van cardstock gemaakt,  ik vind dat heerlijk om te doen en..........voor het eerst ook embossing enamel gebruikt. Jaja, ik heb het eindelijk weten te bemachtigen, hier in de omgeving is het niet te koop en als ik het moet bestellen moet ik voor pakketpost betalen en dat wilde ik niet (hoezo krenterig haha). Ik ben er voorzichtig mee omgegaan maar aldoende leert men en ik denk dat er de volgende keer meer op gaat.............
 
 
 
 
 
Ik heb de plaatjes van Graphic 45, little darlings  gebruikt, ze blijven mooi.
 
 
De vlinder van Joy heb ik ook bestrooid met embossing enamel, aged Ivory.
 
 
 

 
 
Het woordje Baby van lichtgewicht klei heb ik hiermee ook bestrooid....
 
 
 
 
 
Natuurlijk wilde ik het lijstje ook met embossing enamel bewerken, dit lukt goed maar je moet zorgen dat het niet te warm wordt anders trekt het krom. De wasknijpertjes heb ik met rose en blauwe parelpen bewerkt, zo kan deze kaart voor zowel een jongen als een meisje.
 
 
 
 
Dit is dan het uiteindelijke resultaat geworden, ik heb er van genoten om hem te maken en hoop dat jullie er van kunnen genieten om het te zien.
 
 
Ik heb de onderstaande materialen gebruikt:
 
Graphic 45 little darlings plaatjes
Forever Friends New Arrival papier, cardstock
Cuttlebug mal voor het woord Baby
Die Namics Double Scalloped Loop
Joy 6002/0057
Joy 6003/0023
Joy 6002/0258
Magnolia so Wrapped lovely Hearttag vergroot
Martha Stewart edge punch Lace Heart
Memory Box Butterfly Vine Border
Memory Box Baby Carriage
Memory Box Lachette Border
 
Verder gewerkt met Gesso, voile, pareltjes, parelpen, embossing enamel Aged Ivory, lichtgewicht klei en silicone mal.