Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 6 november 2013

Ben ik alweer............Sending Love across the miles, Happy Christmas
Het gaat lekker hier, soms heb je dat alles zomaar goed gaat haha. Ik heb alweer een Kerstkaart klaar en weer met rood. Vreemd, want dit is eigenlijk helemaal mijn kleur niet maar wel leuk toch?

Deze keer een kaartvorm gemaakt met de Marianne Design mal, met daarop een doily van Cheery Lynn en daarop een mal van Marianne Design die ik  op foam geplakt heb zodat je een soort lijstje krijgt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Onder de mal heb ik een soort zilverkleurig voile geplakt, eerst op maat geknipt en er tegenaan geplakt. Helaas is dat op de foto niet goed te zien en het is ook erg subtiel maar ik wilde toch even via een close up laten zien hoe het er uit ziet.
 
 
 
 
 

De ronde cirkel heb ik bestempeld met een stempel van Lily of the Valley, hierboven een strikje van kant en touw met daaraan belletjes (Action).
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze Kerstboompjes heb van een klein malletje gemaakt welke ik ooit bij een bestelling gekregen, erg leuk natuurlijk en bij het uitzoeken van malletjes kwam ik het weer tegen....
 
 
 
 
 
 

 
 
Verder hou ik het kort, ik ben klaar met werken, zo meteen nog wat boodschapjes doen en dan naar onze oudste dochter die vandaag alweer 32 jaar wordt, gezellig!
 
 
De gebruikte materialen:
 
Plaatje van Nellie snellen, Nellie's choice,
DoCrafts Papermania Home for Christmas
Tekststempel is van Lily of the Valley
Cheery Lynn DL 101 English Tea Party
Joy Crafts 6002-0147
Marianne Design LR 0242
Quickutz Belt Loop, Deck the Halls
 
Verder nog kant, touw, belletjes van de action, distressinkt, perkamentpapier, pareltjes en een soort zilverkleurige voile.