Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 5 november 2013

Let it Snow......Merry Christmas....


Zoals jullie al wel gemerkt zullen hebben ben ik de "draad" weer langzaam aan het oppakken en hier en daar wat berichtjes achter aan het laten. Het voelt nu ook veel fijner nu ik het heb laten weten dat ik het bijna als een verplichting voelde. Ik waardeer het enorm dat er, ondanks dat ik even niets meer achterliet, toch nog lieve blogmaatjes waren die wat schreven. De rust is hier in de persoonlijke sfeer weer wat teruggekeerd, mijn werk blijft druk maar dat moet ook zo want er moet natuurlijk wel geld in het laadje komen;)
Verder wil ik Milnie van harte welkom heten, ik heb jouw mooie blog inmiddels ook gevonden. 
Dit keer weer een Kerstkaart, misschien een beetje saai maar ik blijf dit zo'n schattig afdrukje vinden, net zoals die ooievaar, ik ben er helemaal weg van.
 
 
 
 
 
Dit lint met tekst heb ik ooit bij de Wibra gekocht, beetje met de snowpen erover voor wat sneeuweffect.

 
Eindelijk eens een frame met de lichtgewicht klei gemaakt, eerlijk gezegd vind ik het een beetje te groot voor deze kaart, of beter gezegd, de kaart is te "kaal" om er dan dit nog op te doen maar eraf halen was geen optie meer, het zat al vastgeplakt haha.
 
 
 
 
Mijn gebruikte materialen zijn:
 
Mo Manning Kai in the Snow
Marianne Design Collectables Banners Christmas
Cheery Lynn Englisch Teaparty DL 101
Cheery Lynn B 163
Xcut Do Crafts Nesting Dies 
 
 
Verder nog gebruikt: ribbelkarton van een beschuitrol, pareltjes, distressinkt victorian Velvet, embossingpoeder, lint met tekst, snowpen.