Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 8 mei 2014

Merry & Bright......mereltjes en Jippie........een prijs gewonnen bij Yvonne


Wat leuk dat ik weer nieuwe volgsters erbij heb, ik wil Lodia en Janneke van harte welkom heten, zo leuk dat er nog steeds bij komen.

Deze keer weer een Kerstkaart,  ik krijg de smaak een beetje te pakken om af en toe een Kerstkaart te maken, mede dankzij het blog van Yvonne. Vanochtend las ik zowel leuk als minder leuk nieuws op haar blog. Het leuke nieuws is dat ik met mijn Kersttag gewonnen heb, het minder leuke nieuws is dat ze met haar blog gaat stoppen. Het wordt teveel voor haar en om allerlei redenen stopt ze ermee. Ik wil Yvonne ondanks dat ik niet echt vaak meegedaan heb toch bij deze nog een keer hartelijk bedanken, ze heeft me er toch toe bewogen om wat meer Kerstkaarten tussentijds te maken. Haar "gewone" blog houdt ze wel en het is de moeite waard om daar ook eens een kijkje te nemen. Onderstaande kaart kan dus niet meer meedoen maar ik verwijs toch nog even met een link naar haar blog voor degene die dit willen lezen. Helemaal onderaan mijn kaarten staat nog een foto van de mereltjes, de foto is gisteren 7 Mei genomen, ze zien er al stukken groter uit, zo lief!


Een Kerstkaart weer, nou ik heb weer wat gekliederd hoor haha, heerlijk. Er zit niet echt veel materiaal op deze kaart, maar soms hoeft dat ook niet.Het mooie frame is van Marianne Design en ik had het uit heel donkerbruin papier gestanst. Ik vond het echter toch te donker toen het op de kaart zat en heb er Gesso overheen gesmeerd. Dat vond ik toch ook weer niet echt wat het moest zijn dus er maar met Glossy Accents overgegaan. Nou, het zag er niet uit dus de disstressinkt gepakt en zie hier het resultaat. Ik vind het prachtig, net een roestig randje haha en dat helemaal per ongeluk. Het engeltjes is van lichtgewicht klei gemaakt en eronder de vleugels van Magnolia Doohickeys.
De belletje komen van de Action en ik heb ze aan een organzastrikje bevestigd wat ik weer met een Brad heb vastgezet en ingesmeerd met.....jawel hoor.....Gesso, Glossy Accents en Distressinkt;)

Volgens mij is dit een stempeltje wat van de Action vandaan komt. Ik had dit al zo liggen en gebruikt.Gebruikte materialen:

Plaatje internet, cardstock
Cheery Lynn DL 141
Go Kreate Frilly # 2
Magnolia Doohickeys Angel Wing
Marianne Design CR 1203
Memory Box Lacina Buckle

Verder nog belletjes van de Action, lichtgewicht klei voor het engeltje, disstresinkt vintage photo, organza, lint, kant, brads, gesso, glossy accents en perkamentpapier (ook wel vellum genoemd )


http://yvonnes52weeksofchristmas.blogspot.nl/2014/05/week-19-de-laatste.html
http://wlvc.blogspot.nl/2014/05/challenge-25-en-random-winnaar.html?showComment=1399538998877#c1302531194653975805
http://thegloryofchristmaschallenge.blogspot.de/2014/04/challenge-32-bows.htmlhttp://craftyhazelnutspatternedpaper.blogspot.co.uk/2014/05/craftyhazelnuts-patterned-paper-may.html
http://itsallaboutthevintagechallenge.blogspot.nl/2014/05/68-kaikki-kay-anything-goes.html