Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 12 mei 2013

Ik heb een geit voor moederdag gekregen.........hihi

Lieve allemaal...........

Vandaag is het moederdag en ik hoop dat iedere moeder vandaag lekker in de watten wordt gelegd. Dit hoeft niet perse met dure cadeau's maar kan met een zelfgemaakte tekening, geplukte bloemetjes of iets creatief ook al een heerlijk gevoel geven.
Nu heb ik 3 volwassen dochters met partners die blijkbaar goed naar mij geluisterd hebben. Ik roep namelijk altijd dat ik het fijn vind als ze komen maar dat ze geen cadeau hoeven te kopen, ik kom niets te kort en het is een commercieel gedoe zeg ik dan. Mijn man en ik zeggen dit ook weleens met 5 December, dat er ook goede doelen zijn om iets voor te doen.
Hoe blij verrast was ik dus toen ik een geit kreeg.......nee...niet voor mezelf maar voor een andere moeder. Een kansarme vrouw in Bangladesh voor wie deze geit haar leven kan veranderen.
Hoe lief is dit dan toch? Ik kan jullie wel vertellen dat ik zeer ontroerd was. Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op cadeautjes maar dit is toch prachtig om te krijgen?

 
Dan nu de foto's van het pakket...


 
In het pakket zat toch nog iets leuks voor mezelf, nl zaadjes van Vergeet me Nietjes en Kruiden.

 
Dit is dan het totale pakket zoals het er uit ziet, met een lieve kaart voor mij en op de achterkant de afbeelding van een geit.
 

 
 
Denken jullie nog aan de candy die ik weggeef? (het bericht staat onder dit berichtje)
Jullie hebben nog tot en met zaterdag 19 Mei de kans om mee te doen.
 
 
Fijne moederdag allemaal!