Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 30 april 2013

condoleance............

Hebben jullie allemaal genoten vandaag, televisie gekeken of andere fijne dingen gedaan?
Vandaag kwam onze oudste dochter hier en  zij wilde "knutselen", iets van een vogelhuisje ofzo........of rekjes voor aan de muur..
Met hout, verf en een werkbeschrijving gingen we buiten aan de slag. Mijn man had de workmate, decoupeerzaag, boormachine en alles wat nodig was al voor de dag gehaald. Ik had ook nog wat plankjes liggen en ging ook aan de slag, ik wilde een nieuwe houder maken voor de pindakaaspot, de roeken hebben deze nl ook ontdekt en zo'n pot is dan in 3 dagen leeg, wel heel erg snel. Ik wilde dus iets maken waar ze niet zo gemakkelijk bij kunnen, dus voor alleen de kleinere vogeltjes.
We waren druk aan het zagen toen een vriendin van haar met haar 2 maanden oude baby bij ons op visite kwam. We hebben heerlijk buiten in de tuin gezeten, thee gedronken, lekkers erbij en de tijd vloog om. Jullie snappen het al, veel verder dan zagen zijn we niet gekomen hihi.
Vervolgens wil ik Ann ook welkom heten hier, ik volg haar al een tijdje en vind het dan ook erg leuk dat ze mijn volgster ook is geworden.


Vandaag laat ik jullie 2 kaarten zien die we helaas soms nodig hebben voor een droevige gebeurtenis. Vorige week is de zus van Nel (Chanelle) onverwachts gestorven en ik wilde haar graag een kaartje sturen om mijn medeleven te uiten. Ik heb Nel een keer ontmoet bij Plony en vond het meteen een sympathieke, opgewekte vrouw. Ik weet dat Nel van de kleur blauw houdt dus vandaar mijn kleurkeuze.  Ondanks dat ik niet echt van sobere kaarten hou vind ik zulke gelegenheid te ernstig om er een drukke kaart van te maken, het is dus een ingetogen kaart geworden. Ik heb er meteen nog eenzelfde kaart erbij gemaakt met alleen een ander label en vlinderstansje erop, die gaat in mijn voorraaddoos.


 
 

 
 
 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van het volgende merk:
 
Crafts Concepts Embossingfolder Wings
Magnolia Doohickeys Swirly Butterfly
Memory Box butterfly Pippi
Memory Box Pastry Labels
Tekststempel heb ik los gekocht, er stond geen merk op, verder heb ik nog organza lint er opgeplakt.