Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 15 juni 2013

A New little baby in your life.....

Wat een raar weer was het hier in Brabant vandaag, het begon frisjes maar de temperatuur liep al snel geleidelijk op. Ik was gaan winkelen met een van mijn dochters en op een gegeven moment kwamen we uit een winkel en begon het te druppelen. Snel een lekker bakje koffie gaan drinken dus, dat hoort er ook bij natuurlijk. Toen we weer buiten kwamen begon het op te klaren en het werd warempel warm! Heerlijk was het, echt terrasjes weer, zo lekker. We hebben nog lekker de rest van de dag rondgewandeld zonder jas, ik gewoon in een rok met bloesje en heb toch zo genoten. Als we de weersberichten mogen geloven wordt het dan volgende week echt heet, misschien zelfs wel TE heet;)
 
Maar dan nu mijn kaart, een babykaart en dit keer voor een jongen. Ik heb hem niet te druk gemaakt en eigenlijk is de kaart vrij kaal voor mijn doen maar niet iedereen houdt van een volle kaart dus vandaar mijn keuze om het wat rustig te houden..
 
De tekststempel heb ik tijdens mijn vacantie afgelopen Maart gekocht en vind hem toch zo mooi, eindelijk kan ik hem gebruiken.
 
 
 
 
 De tekst komt van een Cuttlebugmal en die heb ik uit foam gestansd zodat het wat volume krijgt.


 
Ik wilde eerst het poesje in de kinderwagen zetten, ik kwam onlangs nog een foto tegen van onze poes destijds,  al snuffelend in de kinderwagen net voor ons eerste kindje geboren zou worden. Zodoende vond ik het leuk om hier ook een poesje bij te zetten.
 

 
Uiteindelijk is dit de kaart in zijn geheel in lekkere frisse kleuren.
 
 
 

 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Bessie Pease Gutmann plaatje gedrukt op canvaspapier
Cuttlebug Babyface Alfabet
Great Impressions stickables Stamps # C4345
Joy Crafts Ribbon Buttons 6002/0132
Memorybox Curious Cat
Memorybox Baby Carriage
Nellie snellen MFD 020
 
Verder nog foam, organzalint, pareltjes.