Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 22 december 2013

With all good Christmas Wishes.....

Wow, wat ben ik (en mijn man) verwend met mooie kaarten voor ons 40jarig huwelijk, geweldig zoveel mensen die ons een kaart gestuurd hebben en die ons ook gefeliciteerd hebben via ons blog, dank jullie wel.
Zaterdag hebben we er met z'n tweetjes een fijne dag van gemaakt, we hadden het al eerder gevierd met familie, vrienden en buren en nu dus lekker een dag voor ons twee. We zijn naar Roermond gegaan en hebben daar in de stad wat rondgewandeld en genoten van de mooie, oude gebouwen. Wat een sfeer hangt daar, geweldig. Er liepen "engeltjes" rond die snoep kerststokjes uitdeelden (niet voor ons, voor de kinderen) de Kerstman was aanwezig, een koor stond te zingen, kortom een geweldige uitstraling had het. s'Avonds heerlijk uitgebreid samen uit gaan eten en herinneringen opgehaald en ons verbaasd dat die 40jaar zo snel gegaan zijn. Wat hebben we veel beleefd in die tijd samen, heel veel fijne gebeurtenissen maar ook nare dingen, dat hoort ook bij het leven en je hebt nu eenmaal niet alles in de hand, we zijn er wel sterker uitgekomen.

Maar genoeg, nog maar eens een Kerstkaartje voor de verandering haha, zijn jullie ze nog niet beu? 
 

Wat een schattig plaatje is dit toch, ik heb het op canvaspapier uitgeprint.

 
 
 
De stempel is van Lily of the Valley, sommige hobbyspullen blijf ik mooi vinden maar jullie zullen dit vast wel herkennen 
 
 
 
 Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Plaatje van internet gehaald en op canvaslinnen geprint, uitgeknipt met de Fiskars fotoschaar
Go Kreate Large Frilly # 6
Magnolia Doohickeys helft van so Wrapped Starlight
Marianne Design LR 0112
Marianne Design CR 1252
Memory Box Night Sky Border
Memory Box Frostyville border
Stempel Lily of the Valley

Aangezien de binnenkant wat donker was om netjes te beschrijven heb ik daar met de Memory Box Jubilee Circle een stans van gedraaid en daar mijn tekst op geschreven, vergeten een foto van te maken en aangezien de kaart al verstuurd is ging dat ook niet meer..
Verder nog distressinkt Vintage Photo, pareltjes, soort zilverkleurig gaas/stof