Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 2 april 2014

Lovely Day........Love........Love.....................


Nou zeg, wat boffen we toch met het weer, gisteren was het hier alweer een stralende dag en kon je buiten zitten zonder jas of vest, zo zalig. Zijn jullie nog geplaagd omdat het 1 April was? Ik wonder boven wonder niet, dit terwijl mijn man mij doorgaans erg kan plagen haha. Nu was ik ook wel heel erg op mijn hoede hoor.....lol.
De inspiratie is er weer, soms ben ik echt dagen bezig om iets te maken en soms weet je tijdens het bezig zijn al hoe het gaat worden. Zo was het ook met deze kaart, niet dat ik hem in een uurtje klaar had maar het zo namaken zou gemakkelijk in een uurtje kunnen. Het denken en zoeken kost bij mij altijd het meeste tijd, ik leg dan mijn spulletjes weer weg maar het blijft wel in mijn hoofd malen hoe ik verder moet maar jullie zullen dit vast wel herkennen. Het overkomt me echt zelden dat ik een kaart in een keer afmaak.

Ik ben met mijn mooie, nieuwe mallen aan de slag gegaan en heb ook het kleine hartje gebruikt van de mooie hartenmal van Marianne Design die ik onlangs gewonnen had. Dat kleinste hartje ervan vind ik toch zo lief, mede als de tekstballonnen in hartvorm. Er zitten er in totaal 3 aan maar dat werd een beetje teveel dus ik heb het bij 2 gehouden. Ik heb op verschillende plaatsen foto's gemaakt maar het lukte me niet om het precies op de foto te krijgen zoals het is, mijn vorige kaart was in het geheel weer erg blauw;)  Jullie moeten dus maar van mij aannemen dat het hele zachte en lieve kleurtjes zijn die ik gebruikt heb;)


Als kaart heb ik de mal van Marianne Design LR0112 gebruikt, dit is zo niet goed te zien omdat ik de grijze circel over de openingen heb laten vallen.


Achter de hartenmalletjes heb ik bij de ene grijs en de andere rose papier geplakt, zo komt het open hart erg mooi over vind ik persoonlijk.Deze hart-ballon mallen zitten aan elkaar, in totaal zijn het er 3 maar dat vond ik net iets teveel worden.

De stempel is een draaistempel van het merk Dear Lizzy die ik ooit in Amerika gekocht heb.


De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Plaatje komt van het internet,
Cardstock en linnenpapier,
Creative Expressions CED 1503 
Die Version  Heart Pop
Marianne Design COL 1325
Marianne Design LR 0299
Marianne Design LR 0112
Dear Lizzy stempel

Verder nog piepkleine parelhartjes en het strikje van de Memory Box Party Banner gebruikt op de touwtjes van de ballonnetjes.

Deze kaart laat ik meedoen bij AnMaCreatief en je moest een kaart maken naar aanleiding van de inspiratiefoto. Ik wist al meteen dat het met rose zou zijn omdat het mijn lievelingskleur is. Ik koos dus voor de kleuren rose en grijs van het voorbeeld, prachtige combinatie al zeg ik het zelf;)